Оля Мартиновська заявила, що вони з Ярославським роз’їхалися: “Аби більше сумувати одне за одним”

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський вже давно вважаються одним цілим, оскільки вони завжди та всюди разом. За виключенням тих випадків, коли Ольга виїжджає за кордон.

Володимиру та Ользі майже з самого початку їхнього спільного суддівства на кулінарному шоу “МастерШеф” приписують романтичні стосунки. І навіть самі кулінари часто провокують на це свою публіку, адже вони часто викладають спільні фотографії, відео, часто проводять час разом і навіть періодично живуть в одній квартирі.

Оля і Володимир
Оля і Володимир

Мартиновська та Ярославський не приховують своїх стосунків. Але цікавість в тому, що вони у них дружні. В одному з інтерв’ю Володимир розсекретив, які стосунки пов’язують їх з Ольгою. Чоловік зізнався, що їм просто дуже комфортно одне з одним, але романтики між ними немає. Так, вони можуть жити разом, ходити у баню. Але межу вони не переходять і не збираються, адже навіщо псувати такі гарні стосунки.

Ще однією особливістю дружби між Олею та Володимиром є здібність одягатися майже однаково, або взагалі вигадувати “сімейні образи”. Вже неодноразово можна було побачити у мережі, як судді виходять у світ разом та ще й в однаковому вбранні. Також на всіх своїх фотосесіях вони також одягаються в одному стилі.

Робота на “МастерШеф” дуже об’єднує їх, адже вони постійно знаходяться разом і в них навіть довгий час була одна гримерка на двох. І в цьому ведучі також нічого дивного не помічали, адже між ними панує стовідсоткова довіра і їм нічого приховувати одне від одного.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Але зараз знімається новий сезон кулінарної битви, і в ньому, звісно, є зміни. І одна з них торкнулася звичної атмосфери Ярославського та Мартиновської. Річ в тому, що відтепер Ольга з Володимиром живуть в окремих гримерках під час зйомок шоу. І саме про це Оля розповіла у своїй соцмережі instagram.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.