Після розлучення з Квітковою Добринін отримав вражаюче повідомлення і не знає, як реагувати: “Ти став татком”

Ранок може розпочатись по-різному. У когось це ранкова пробіжка, у когось горнятко кави, а у когось неочікувані новини, які спершу вводять в ступор.

Певно кожен хоч раз у житті здригався від раптових повідомлень, на які зовсім не очікував. Вони можуть бути як позитивними, так і негативними. Зірки доволі часто дізнаються різні незвичні та шокуючі факти про себе, хоча навіть не підозрювали, що подібне може відбутися в їхньому житті. Здебільшого, це певні плітки в засобах масової інформації або серед інших селебріті. Втім, буває так, що це звичайне повідомлення на телефоні, яке перевертає догори дригом весь день. Схожа ситуація трапилась із Микитою Добриніним.

Оце так доброго ранку

Микита Добринін — це український теле- та радіо ведучий, а також колишній холостяк з однойменного проєкту. Саме там чоловік познайомився зі своєю майбутньою дружиною та мамою сина Лева Дашею Квітковою. У 2020 році закохані зіграли весілля, а пізніше — повінчались у церкві. Однак, Це не стало запорукою міцних стосунків, і пара заявила про розрив на початку 2023.

Наразі Микита і Даша займаються підготовкою до розлучення. Попри це, молоді люди залишились в гарних відносинах і вже планують, як виховуватимуть свого сина.

Тож як і для Добриніна, так і для його підписників, стало справжнім шоком ранкове повідомлення, яке починалося зі слів: “Ти станеш татком”. Телеведучий одразу закинув скріншот з смс в Instagram-сторіс, і запитав підписників, як на це реагувати.

Повідомлення Микиті Добриніну
Повідомлення Микиті Добриніну

Було чимало різних версій, зокрема усміхнутись і сказати, що він давно про це мріяв. Дехто з фанатів висловив сподівання, що ця новина була адресована не Микиті.

Варіанти підписників
Варіанти підписників

Насправді виявилось, що екс-холостяк озвучив батька пса Патрона в новому мультфільмі, якій днями виходить на YouTube. Саме таким цікавим чином творці серіалу вирішили нагадати чоловікові про прем’єру.

Микита Добринін озвучив мультсеріал про пса Патрона
Микита Добринін озвучив мультсеріал про пса Патрона

Схожі статті

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?