Леся Нікітюк здивувала новиною про стосунки з Дантесом: “Це було ще до Наді Дорофєєвої” – хлопець нарозхват

Леся Нікітюк, Володимир Дантес, Надя Дорофєєва всі ці прізвища дуже популярні в українському шоу-бізнесі. І те, що вони пов'язані між собою не дивно, але це судячи яким чином.

Леся Нікітюк дуже цікава особистість для українських глядачів. Але її особисте життя завжди було загадкою майже для всіх. Оскільки майже всю кар’єру Нікітюк ми бачимо, що вона самотня, то звісно всі хочуть видати жінку заміж якомога скоріше, але здається, коло неї немає претендентів. Проте, ведуча має власні історії кохання, і ймовірніше за все вони були невдалими.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк

Хоча на одному зі своїх небагатьох інтерв’ю з Дмитром Гордоном Леся розповідала про стосунки зі своїм сусідом, якого й досі ніхто не розсекретив. Проте й стосунки вже давно завершилися Але спогади у людей все ще є, оскільки Леся розповідала лише про них.

Та в її житті були й інші чоловіки. Якось на шоу “Хто зверху?” Леся вийшла грати у раунд “Правда чи брехня?” й розповіла, що вона зустрічалась з Дантесом. І до речі в цей час Володимир був на грі, але за його емоціями не було зрозуміло, чи не бреше Леся. Раунд вона проходила разом з Олександром Стояновим і він сказав, що це правда. Так і виявилося, адже Нікітюк справді мала стосунки з Дантесом. Щоправда, не з Володимиром.

Нікітюк розповідає історію зустрічався з Дантесом

Її Дантес досі живе у Хмельницькому та працює у державній службі СБУ. Та оскільки його особистість розсекречувати не можна, Леся просо розказала, де він працює та яке прізвище має.

Можна здогадатися, що за все життя у Нікітюк було багато стосунків, адже вона красива та дуже цікава жінка. Та чомусь їй не щастить, але це тимчасово, головне не що думають і хочуть люди, а як вона сама відчуває.

А це вже завжди залишиться лише при ній, бо Нікітюк не з тих, хто демонструє свої переживання чи ділиться проблемами.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?