Віталій Козловський вперше розповів, як ледь не втратив штани на одному зі своїх концертів: були дикі танці

Віталій Козловський відомий український співак, якого вже понад 10 років просто заслуховують українські слухачі, адже його пісні того варті.

Козловський це улюбленець майже кожної української жінки. Його творчість завжди вважалась ліричною та чіпляючою серця, оскільки співає Віталік про любов, почуття та стосунки між чоловіками та жінками. Його творчий шлях розпочався з шоу “Карооке на Майдані” і з тих самих часів він є доволі популярним. Звісно в цьому є заслуга його продюсера Ігоря Кондратюка, який відкрив для нього світ шоу-бізнесу.

Козловський розповів, чому досі самотній
Віталій Козловський

Але Віталія сприймали всі як самостійного співака. До того ж всі свої пісні чоловік пише сам, тому у свої тексти він вкладає всі свої почуття та емоції. А для артиста важливо аби його чули та розуміли. І прихильниці Козловського відчувають його настрій, думки, почуття та розуміють сенс.

Саме завдяки цьому Віталій на своїх концертах збираю величезну аудиторію, і здебільшого це молоді жіночки. Адже попри талант чоловік володіє ще й дуже привабливою зовнішністю. Але його особисте життя заводи було і залишається під замком.

Чоловік не вважає, що особисте має бути публічним. Тому за поки його кар’єри Віталію приписували безліч романів з відомими колегами, і жоден з них не був правдивим.

Оскільки зараз Козловський рухається самостійно, він є частим гостем різноманітних шоу та передач. Це розкриває артиста по-новому. Так, Віталій на одному з таких шоу розповів про свій конфуз на концерті.

Козловський розповів про конфуз з брюками
Козловський розповів про конфуз з брюками

Виявляється під час загального танцю на сцені у Козловського репнули штани. Можливо з розміром було щось не те, або якісь підвела. Проте такий конфуз був у житті майже кожного артиста. Тому, зараз Віталій сміється з тієї ситуації. Але тоді йому було соромно.

Схожі статті

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.