Слава Камінська перед власним весіллям публічно накинулася на нову обраницю екс-чоловіка: “На зло мені”

Знаменита українська співачка Слава Камінська завжди мала репутацію доволі відкритої людини, яка одразу скаже, усе що думає. На цей раз все зайшло набагато далі.

2019-го знаменита українська співачка Слава Камінська повідомила про розлучення з чоловіком-хірургом Едгаром Камінським. Причини розставання пара називала різні, але в одному зійшлася — молоді люди вирішили продовжувати спілкуватися та підтримувати товариські стосунки заради спільних дітей.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка

Камінська зізналась, що досі кохає колишнього чоловіка
Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка

З тих пір пройшло досить багато часу і нещодавно Слава оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що виходить заміж втретє. Особистість свого обранця вона не розкрила, але преса вважає, що це її перший чоловік Євгеній, якому не так давно вона присвятила публікацію з масою компліментів та зізнань.

Але на цьому сенсації не завершилися. Нещодавно у її мікроблозі також з’явився пост, у якому вона відмітила блогерку Анну Алхім.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка

Слава опублікувала кадр зі свого кліпу, а в дописі заявила, що Анна Алхім має любовний звʼязок з її колишнім, що підтвердила у коментарях.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка

При цьому блогерка зробила вигляд, що не розуміє про що йде мова. Фанати Слави одразу зрозуміли про кого йде мова. У романі з Анною підозрюють саме Едгара Камінського. Адже хірург та інфлюенсерка добре знайомі.

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка
Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка

Нагадуємо, що Слава Камінська та Едгар Камінський пережили доволі болісний розрив. Зокрема, співачка після розставання довго відвідувала психотерапевта.

ЗМІ повідомляли, що пара офіційно розлучилася. Процес проходив через суд, а позивачем був саме Едгар. Однак, у своїй публікації слова вказує, що герой її повідомлення все ще одружений. Через це користувачі мережі заплуталися і не одразу зрозуміли про кого може йти мова взагалі. Зокрема деякі засумнівалися в адекватності артистки, яка залишила дуже незрозумілий текст для більшості підписників.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?