Живучи в Італії, дивиться російські канали: мама Віталія Козловського залежна від ЗМІ сусідів – підтримує їх?

Український співак Віталій Козловський ексклюзивно в інтерв'ю повідомив, як жінка, яка подарувала йому життя залежна від російських ЗМІ. Невже мама зірки підтримує "сусідів"?

Забути та викреслити з пам’яті початок страху, втоми та відчаю після 24 лютого – неможливо. Повномасштабна війна дала поштовх для розуміння всім, що ми не “братні народи”. Нині більшість зірок українського шоу-бізнесу намагаються переходити на рідну мову та направити творчість в новий, патріотичний напрямок.

Співак Віталій Козловський спеціально для інтерв’ю телеведучому Славі Дьоміну розповів, що нараз спілкується виключно українською мовою, за що наш народ дуже тішиться. Проте є інша сторона медалі – його матуся, яка, виявляється, заглядає до російських новин, які найчастіше постають щобільше пропагандою, аніж правдою.

Віталій Козловський розповів про фінансові труднощі
Віталій Козловський

Слава Дьомін у своєму новому відео згадав за цю ситуацію. Так, на маму Козловського, яка живе в Італії достатньо впливає російське телебачення, адже вона переглядає їхні канали. Через це Віталій намагається не обговорювати політичні теми, аби не провокувати конфлікти.

В голові у його мами не все так однозначно. Це, як у багатьох людей, що проживають в країнах Європи, на яких має великий вплив російська пропаганда. Сам Віталій говорить, що з нею нема про що говорити, адже вона перебувала в Україні тиждень, а далі знову поїхала у своє життя в Італію.

Додав, вона не застала таких страшних моментів, які мають наразі всі українці. Їй незнайомі звуки сирен та ранішні тривоги. Також Козловський зазначив, що не боїться повісток й ухилятися від них не буде.

Схожі статті

“Мій внутрішній баланс”: співачка Lama, яка у свої 48 років виглядає на 30, розповіла про секрети молодості

Всі мріють якомога довше зберігати молодість, навіть шукають чарівні засоби для цього. Але насправді нічого магічного не потрібно. Співачка Lama поділилася простими методами, які доступні кожному.

Чи рентабельна Надя Дорофєєва: Ірина Горова розповіла про співачку, яка не повернула їй вкладені гроші

Ірина Горова — продюсерка Наді Дорофєєвої — також іноді стикається з невдачами. Бізнесвумен розповіла про ситуацію, коли співпраця з артисткою обернулася для неї збитками.

Любов за багатомільйонні гонорари не купиш: 60-річний Бред Пітт втратив найважливішу дівчину у своєму житті

Успіх на екрані не є гарантією чудового життя поза ним. Багато акторів стикалися з провалами й численними викликами долі. Не обійшли вони стороною також Бреда Пітта, який колись був мрією всіх жінок.