Заспівала на сцені разом з батьком: Джамала презентувала свій новий альбом в Ліверпулі – Руслана в захваті

Це по-справжньому прекрасно, коли батьки поділяють захоплення своїх дітей та пишаються їхніми досягненнями. А ще краще, коли вони підтримують їх не лише словом, але й ділом.

Творчість співачки Джамали є надзвичайно цінною. І справа тут не тільки в якості її музики, але й функції, яку вона виконує. Жінка народилась в Криму і є кримською татаркою. Власне, її походження неабияк відображається в музичній діяльності. У 2016 році Джамала представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”. Її виступ запам’ятався мільйонам своєю чуттєвістю та певним трагізмом. Тоді співачка виконала пісню під назвою “1944”. Композиція має глибокий сенс, оскільки розповідає історію депортацію кримських татар радянською владою. Вони насильно виселяли, а фактично виганяла їх, з Криму та розселяли їх по території тодішнього Радянського Союзу.

Це доволі темна сторінка в історії предків Джамали. Схожа історія повторилась у 2014 році, але тепер у кримських татар забрали дім. Усі роки співачка активно розповідає світові про звірства росії та робить усе можливе аби повернути свою Батьківщину.

Чимало вона робить для збереження та поширення кримсько-татарської культури. Нещодавно жінка випустила новий музичний альбом під назвою “Qırım”. Сама Джамала описала своє дітище так:

“Кожна з пісень була віднайдена в певному місті або селищі Криму. Робота над альбомом об’єднала понад 80 музикантів — усе для того, аби показати всю красу й велич кримськотатарської культури”.

Крім цього, співачка додала, що історія Криму криється у фольклорі, і попри всі всі спроби ворогів переписати історії батьківщини жінки, вона не дасть забути правду.

Після виходу альбому у світ чимало зірок підтримали Джамалу і висловили своє захоплення. Днями вона виступила у Ліверпулі, де презентувала наживо свої композиції. Одну із пісень, під назвою “Алім” вона виконала разом із батьком. Це надзвичайно чуттєве дійство прокоментувала співачка Руслана.

“Молилась, щоб сьогодні на твій виступ вийшло сонце. І вийшло. А коли на сцену вийшов твій батько, і ви співали разом «Алім», це була кульмінація та найзворушливіша частина концерту”, — написала Руслана.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.