36-річна Ірина Сопонару виходить заміж: зірка “Жіночого кварталу” показала обручку від коханого-британця

Зірка українського жіночого гумору Ірина Сопонару повідомила, що вперше виходить заміж. Хто став обранцем артистки і коли відбудеться весілля?

Ще декілька місяців тому 36-річна Ірина Сопонару давала інтерв’ю, в якому зізнавалася, що натякала свому коханому-британцю на те, що хоче вийти заміж. Однак, чоловік взяв ситуацію під свій контроль і пояснив, що бажає, аби все відбувалося поступово, правильно та природньо.

Ірина Сопонару виходить заміж

При цьому гумористка зізналася, що не бажає квапити події і змушувати до чогось людину. Інакшими словами: вона виявилася абсолютно солідарною зі своїм обранцем. Зараз вже стає зрозуміло, що спішити було немає куди, адже Різ готувався зробити пропозицію своїй коханій. Не пройшло і кількох місяців після інтерв’ю, як пара заручилася.

Ірина Сопонару виходить заміж

Так, 16 травня Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій постала зі своїм майбутнім чоловіком. У кадрі вона показала свою обручку на безіменному пальці, а рукою тримала коханого за плече. У дописі до публікації вона підтвердила здогадки: вони заручилися і незабаром буде зігране весілля.

З батьками одне одного пара познайомилася не так давно. Ба більше, Ірина зізналася, що її майбутня свекруха дуже тепло та ніжно її прийняла, а тому в перспективі дана заміжжя має бути комфортним та щасливим.

З Різом Ірина приблизно 2 роки. Вперше акторка заговорила про свого коханого буквально одразу після початку повномасштабної війни в Україні і зізналася, що вони були вимушені евакуюватися разом, адже на той момент знаходилися на батьківщині гумористки. До цього молоді люди активно їздили одне до одного. А після 24 лютого Ірина здебільшого знаходилася у Великобританії, що логічно, зважаючи на обставини.

Ірина Сопонару зізналась, чому її коханий-британець не кличе її заміж
Ірина Сопонару повідомила, що виходить заміж

Коли саме молоді люди збираються зіграти весілля достеменно невідомо. Втім, Ірина вочевидь береже цю інформацію для якогось ексклюзивного інтерв’ю. Натомість минулого року акторка визнала, що не надто воліє ставати матір’ю, із віком це небажання лише зростає. Тож цілком імовірно, що пара відмовиться від ідеї про спільних спадкоємців.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.