“Будуть маленькі Остапчуки”: Катя Полтавська вразила новиною про дату народження дітей від Володимира

Пара Володимира Остапчука і Катерини Полтавської стала дуже популярною й навіть найобговорюванішою в Україні. Саме тому їхні стосунки неймовірно цікавлять широку аудиторію.

Володимир має за плечима два розлучення, і його колишніми обраницями були майже його однолітки. Й можливо саме через це він не зміг втримати обидва шлюби. Адже у Володимира психотип дитини, про це йому розповів його психолог, а він, своєю чергою всім своїм шанувальникам у новому авторському шоу “Мекнув–питайте”.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Якщо перший шлюб Володимира з Оленою Войченко закінчився дуже голосно й навіть брудно, оскільки сама Олена почала відверту війну проти свого екс-чоловіка. Жінка була серйозно налаштована на те, щоб показати “справжнє” обличчя Володимира. Але це не зіпсувало йому кар’єру та навіть не принизило його в очах його прихильників.

А от вже другий шлюб розпався поступово й тихо, тому що вони завжди демонстрували неймовірне щастя та гармонію. А в певний момент свого життя вони просто перестали викладати спільні фото та відео й навіть не вітали одне одного з Днем народження, а у свою річницю весілля Христина оголосила про розлучення. Тож, зараз кожен з них живе своїм життям.

Але після розлучення Остапчук недовго горював і досить швидко закрутив роман з молодою SMM-ницею Катериною Полтавською. З нею чоловік познайомився у соцмережах. Він написав Катерині й вже на другій зустрічі вони з’їхалися та почали жити разом і пізнавати одне одного насправді. Виявилося, що їм неймовірно комфортно разом. Катя робить Володимира краще та спокійніше. А він своєю чергою дарує дівчині турботу й кохання та планує з нею двох дітей.

Відповідь Остапчука
Відповідь Остапчука

Та у пари все вже настільки далеко зайшло, що вони вже готові до дітей. І саме це питання дуже цікавить шанувальників, тому неодноразово на це питання відповідала Полтавська.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Одного разу дівчина відповіла, так: “Вам ПДР сказати?”. Але до цього Катя говорила, що вона вже готова до народження дітей і каже це абсолютно свідомо, бо з Остапчуком вона почувається надійно.

Схожі статті

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.