Багатодітна Світлана Тарабарова розсекретила, як назвала свою третю дочку: “Як у пісні Бумбокса”

Відома українська виконавиця Світлана Тарабарова досить яскрава та популярна. оскільки її руде волосся видно здалеку, адже вона така єдина й неповторна. І це є родзинкою співачки.

Крім того, що Світлана популярна й дуже працьовита співачка, вона ще й багатодітна мама. Родина для Тарабарової завжди була і є на першому місці. навіть попри те, що вона завжди дуже сильно прагнула стати невід’ємною частиною українського шоу-бізнесу. І так сталося, хоча дівчина дуже довго боролася за своє місце під сонцем. Завдяки праці та сильному бажанню, Світлана таки досягла своєї мети й зараз вона є дійсно однією з провідних артисток України.

Світлана Тарабарова вагітна втретє
Світлана Тарабарова народила втретє

Коли Тарабарова вийшла заміж, звісно їй довелося планувати свій час, адже й родина багато забирає, й робота. А шоу-бізнес це справа тонка, якщо не з’являтися довгий період на радарах, то тебе дійсно можуть забути. Але Світлана змогла бути й турботливою мамою, й популярною артисткою.

Загалом молоді матусі вважають, що перша дитина є найскладнішою, адже тоді ще ніхто не має досвіду, не вміє багатьох речей і не розуміє, як правильно піклуватися про дитину. А от вже коли з’являється друга та третя, то все йде набагато легше та, як то кажуть “по накатаной”.

Так сталося й у родині Тарабарової, адже зовсім нещодавно вона стала мамою втретє. Свєта народила чудову донечку. І це насправді героїзм, адже у її родині були великі проблеми з житлом та грошима через війну. Але це показник того, що діти це завжди щастя в будь-які часи.

Так, Світлана довгий час не розкривала імені своєї третьої дитини, та вже після народження вирішила зняти відео під пісню гурту “Бумбокс” де вони співають про Поліну. Саме так і звати маленьку новонароджену донечку Тарабарової.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.