Наче медом намазано: Даша Квіткова досягла бажаного і після Дорофєєвої відправилась в Маямі, де живе Влад Яма

Відома блогерка, колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова обожнює подорожі країнами світу й не втомлюється ділитися цим зі своїми підписниками. Наразі дівчина перебуває в Маямі.

Додати нотку яскравості та отримати той ковток свіжого повітря в житті допомагають: поїздки, вивчення нових місць, пасивний відпочинок, активний похід або екскурсії.
Переможниця 9 сезону реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова урізноманітнює свій блог красивими світлинами та Stories у своєму Instagram. Повідомила, що потрапила в Маямі, де захоплюється неймовірними краєвидами.

На новій світлині колишня дружина Микити позує в приталеній сукні білого кольору на фоні, такої ж, білосніжної машини.

Наступний кадр, її селфі, де повністю видніється обличчя, яке чудово демонструє стан спокою та повного релаксу на піску моря. Допис присвятила неповторності наших рис, яких ми можемо не помічати, як свою природну особливість.

“Якби ви знали, як подобається комусь ваш сміх, ваша хода, жести, міміка, ваша манера триматися або, як ніжно ви поправляєте волосся. Як хтось мріє бути схожим на вас, коли ви займаєтесь улюбленою справою і ваші очі горять”, – написала Даша.

Така тепла атмосфера відпочинку та новий мотиваційний допис дарує відчуття нашої неповторності та прагнення виділити час тільки собі для повного перезавантаження.

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Микита Добринін офіційно розірвали шлюб після трьох років подружнього життя. Пара намагалася врятувати свої стосунки, ходили до психолога, але марно. Про примирення мова навіть не йде, натомість продовжують зберігати теплі взаємними заради спільного сина Лева та його майбутнього.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.