Володимир Остапчук заінтригував шанувальників появою нових дітей від молодої дружини Катерини – вже чекають?

Телеведучий з харизмою, шоумен Володимир Остапчук з 22-річною коханою Катериною Полтавською часто діляться подробицями зі свого спільного проживання. Чоловік повідомив, скільки ще хоче мати дітей.

Змінитися – ніколи не пізно. Такий влучний вислів стосується, безпосередньо, й самого зіркового ведучого країни. В доказ цьому, він може представити два невдалих шлюби зі своїми скандальними деталями, які викривалися згодом від ображених жінок.

Так сталося з Оленою, адже перша дружина зізналася в неодноразових зрадах благовірного протягом 12 років подружнього життя. Войченко з великим відчаєм та болем відпустила минулі стосунки. Все, що поєднує обидвох – двоє дітей, які ні в чому не винні. Син Еван-Олександр та донька Емілія разом з мамою перебувають в Канаді через повномасштабну війну в Україні.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною та дітьми

Володимир Остапчук заінтригував шанувальників появою нових дітей від Катерини

У своєму Instagram зірка телебачення розповів, скільки ще планує мати дітей. Тому, 22-річна Катерина може завчасно готуватися до появи маленьких Остапчуків, яких вже чекають підписники. Чоловік не приховав, що мріє про народження ще двох дітлахів.

“Дуже люблю дітей, тому хотів би ще двох”, – повідомив шоумен.

Володимир Остапчук заінтригував шанувальників появою нових дітей від Катерини

Нагадаємо, що нещодавно герой нашої статті розповів, за що покохав нинішню даму серця, журналістку Катерину Полтавську. Він висловився в її адресу тільки найніжнішими словами, з гарними рисами характеру. Мовляв, вона розумна, щира, відповідальна, обожнює обійматися, спокійна й вже готова до створення сім’ї. Таким чином, пара з кожною світлиною та спільними Stories не втомлюються ділитися ідилією молодого шлюбу.

Володимир Остапчук заінтригував шанувальників появою нових дітей від Катерини
Володимир Остапчук заінтригував шанувальників появою нових дітей від Катерини

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?