“Так, ми кохаємо одне одного”: 53-річна Ірина Білик підтвердила чутки про роман з 51-річним Дмитром Коляденком

Знаменита українська співачка Ірина Білик вперше відповіла на запитання журналістів про імовірний роман з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Ірина Білик повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. У екс-пари залишився спільний син Табріз, якого виховує сама співачка. Після цього Ірина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що вже готова шукати нове кохання, а також мріє вийти заміж.

Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Діма Коляденко та Ірина Білик
Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Після свого повернення з евакуації Ірина Білик почала інтригувати своїх шанувальників численними фотографіями з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Знаменитості багато подорожували і часто ділилися кадрами на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram. Ба більше, екс-пара і обнімалися, і цілувалася і в цілому поводилися, як двійко закоханих.

Ірина Білик відповіла, чи дійсно має роман з Дмитром Коляденком

Нещодавно журналісти програми “Життя відомих людей” поцікавилися у артистки, чи дійсно вона зійшлася з Дмитром, і чи відповідають плітки про їхнє кохання дійсності. Білик відповіла у зручному для себе грайливому тоні, що в них кохання. А от на питання стосовно форми їхнього роману прямо правду розповідати не стала.

“Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розкажемо. Їмо разом й інколи снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: “Дімко, ти в мене вже в райдері. Тому будемо і відпочивати разом, і спати”, –зізналася виконавиця.

Нагадуємо, що стосунки зірок зруйнувалися 20 років тому, адже саме тоді вони офіційно були подружжям. Розрив був болісним для обох, а потім артисти довго йшли на примирення, долаючи шлях від ненависті до любові. Зараз вже шанувальники помічають, що цілком імовірно, екс-пара намагається відновити свої стосунки, але надає їм абсолютно новий формат, шарм та форму. До речі, саме шлюб з Дмитром був найгучнішим у біографії Ірини. Але не варто випускати із уваги імовірність піару, який влаштовує екс-подружжя.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.