Оля Полякова назвала Тіну Кароль найкращою подружкою та хоче заспівати з нею дуетом: Єфросиніна про це знає?

Оля Полякова відома українська співачка, яка має неабиякі амбіції та успіх. Вона сольна артистка, яка має власний стиль та подачу своєї творчості, яка не схожа на інші.

У нашому суспільстві досі панує така думка, що жіночої дружби не існує взагалі. Але все це лише стереотип, який вже давно зруйновано. І ці домисли залишились лише у головах чоловіків, які цілому не довіряють жінкам. Або ті, хто обпікався й тепер боїться відкриватися цьому світові й людям.

Полякова та Єфросиніна говорять про фігуру
Полякова та Єфросиніна

А ще багато хто думає, що серед шоу-бізнесу не може бути друзів, особливо серед жінок. Та й це є суттєвою брехнею і цьому є не одне підтвердження. Наприклад, Оля Полякова й Маша Єфросиніна. Їхні взаємини починалися далеко не з позитивної ноти, перший час вони мали взаємну антипатію одна до одної. Та в певний момент жінки зрозуміли, що між ними є багато чого спільного і таким чином жінки почали спілкуватися, а потім це перейшло у міцну дружбу, яка існує й сьогодні.

Доказом цього є розмови Олі та Маші у їхньому спільному шоу “Дорослі дівчата”. Саме там жінки відкриваються навіть самі для себе з іншої сторони. Тому можна сміливо стверджувати, що дружба Полякової та Єфросиніної підтверджується у їхніх відвертих розмовах та у підтримці одна одної, а це дуже цінно.

Та днями в інтерв’ю на радіо Оля зробила гучну заяву з того приводу, що Тіна Кароль це її найкраща подруга. Але скоріш за все це був жарт, оскільки у зірки запитали, з ким би вона хотіла заспівати дуетом, зі Златою Огнєвіч чи з Тіною Кароль, Оля обрала дует з Тіною, а потім сказала, що це очевидне бажання, адже з Кароль вони є подругами.

Полякова про Кароль

Тож, можливо, незабаром ми зможемо почути новий дует двох неймовірно талановитих блондинок, які можуть зробити щось цікаве.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.