Тіна Кароль розповіла, які стосунки вибудувала з єдиним сином від Огіра Веніаміном: “Йому це подобається”

Тіна Кароль відома українська співачка, яка є прикладом для багатьох жінок, змогла підкорити серця мільйонів українців своїм талантом і особистістю.

Кароль славиться не лише своїм талантом і неймовірним, унікальним тембром голосу, а ще й своєю людяністю та великим щирим серцем. Тіна здається дуже сильною і вольовою жінкою, так і є. Але попри цей образ у жінки ще і є неймовірно тендітна душа, яка завжди прагне допомогти тим, кому це дійсно потрібно.

Тіна з сином
Тіна з сином

Насправді про вчинки Кароль вже давно відомо багатьом. Певно, багато хто пам’ятає, як звук придбала квартиру для переможця “Голосу країни”. На той момент це був настільки зворушливий момент, що у всіх її колег та людей у глядацькій залі потекли сльози. Тіна вміє приємно дивувати, це факт.

Всі ми звикли бачити її в образі справжньої діви. Багато хто навіть побоюється співачку, адже її образ неймовірно сильний та може зачарувати. Але лише для одного чоловіка в цьому світі Тіна Кароль проста людина, мама, сестра і друг в одному обличчі. Для свого сина Веніаміна співачка немає жодних масок. З ним вона відчуває себе вільно. А сам Ваня вважає зіркову масу своєю подругою та союзником, адже так його виховала Тіна.

В одному з інтерв’ю зірка розповідала, що вона нічого ніколи не забороняє синові, адже чим більше заборон, тим більше порушення правил. Тому вона рідко сварить сина, бо він вільний у своєму виборі, тому не робить нічого поганого чи неадекватного.

“Я так намагаюсь його виховати, що він знає, що я мама. Але я мама тільки тоді, коли він взагалі некеруючий. А в цілому, я йому завжди друг. Ось такі у нас відносини з ним” – прокоментувала Тіна.

Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном
Тіну Кароль розповіла про стосунки з сином

Також вона додала, що навкруги її всі сприймають, як сестру Вені, навіть у шкоді йому кажуть, що його мама, як сестра для нього. І головне, що хлопцеві це подобається.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.