73-річний Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок: “Я самотній ніколи не був”

Співаючий ректор України Михайло Поплавський може похизуватися неймовірною кількістю романів, про що він ніколи не мовчав і чого ніколи не приховував.

Попри солідний вік Михайла Поплавського досі підозрюють у численних романах, у тому числі з його студентками. Власне кажучи, і сам артист не проти підігрівати чутки про свої інтрижки і щиро зізнається, що ніколи не був самотнім і ніколи не буде.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

За все своє життя артист був одруженим двічі. Перший його шлюб не протримався і року, а от другий закінчився лише в 2009 році. Обидвох обранець ректора звали Людмилами.

Зі своєю першою Людою артист познайомився ще до переїзду в Київ. Жінка працювала сільською фельдшеркою. Втім, кохана не розділила бажання чоловіка поїхати вступати до київського університету мистецтв. Тож майбутній ректор вчинив радикально – розлучився.

Далі більше, знаменитість всерйоз вважає, що вчинив абсолютно правильно і повчає інших. Мовляв, не насмілюйтеся ставити чоловіків перед вибором, адже вони зроблять його не у вашу користь.

Михайло Поплавський потрапив у гучний скандал
Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

З іншою благовірної стосунки занепали самі собою. З часом почуття згасли і Поплавський знайшов інше любовне захоплення. Зараз пані Людмила займається онуками і сидить на пенсії.

“Я самотній ніколи не був і не буду. У любого нормального мужчини є кохана”, – відповідає зірка на питання про наявність в нього коханки.

Примітно, що не дивлячись на популярність серед жіночої статі, а також наявність коханок, син в артиста лише один — Олександр. Наприкінці двотисячних Михайло Поплавський ледь не залишився без спадкоємця, адже молодий хлопець потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Одесі, яка ледь не коштувала йому життя.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок
Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

Втім, врятувати юнака вдалося, а вже через декілька років він одружився та народив сина. Зараз у Михайла Поплавського є прекрасний онук, який знімається у його численних кліпах, а також не проти зайвий раз вийти на червону доріжку.

Хто зна, можливо незабаром Михайло Поплавський наважиться вивести свою обраниці в люди та показати її широкій аудиторії.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?