“Можу собі дозволити”: Решетнік залишив Україну та здивував різкою заявою стосовно свого виїзду за кордон

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік виїхав за кордон та публічно звернувся до своїх підписників із заявою. Як шоумен наважився на поїздку?

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік є багатодітним батьком. Чоловік виховує трьох маленьких синів. Не дивлячись на те, що в родині лише малеча, вони не виїжджали за кордон впродовж цих півтора року.

Наймолодший син Решетніків показав нові здібності
Григорій Решетнік залишив Україну

Ба більше, Григорій продовжував працювати та не припиняв свою діяльність. У цьому його підтримувала дружина Христина. Пара намагалася вилучати позитив та хорошу енергію, не дивлячись ні на що.

Григорій Решетнік залишив Україну

Родина повернулася в Київ влітку минулого року. Повітряні тривоги хлопчики переносять важко, але хоробро та сміливо ставляться до подій. І лише нещодавно Григорій повідомив про те, що разом з сім’єю виїжджає за кордон. Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І одразу ж наткнувся на критику.

У зв’язку з цим Решетнік вирішив прояснити деякі питання, які можливо були не зрозумілими його підписникам.

У дописі до публікації, де він знаходиться біля італійської архітектури спиною, чоловік нагадав, що він є батьком з трьома дітьми і має усі законні права на виїзд. Окрім цього Григорій розповів, що за увесь цей час не дозволяв собі подорожі, і лише нещодавно, у зв’язку з робочою поїздкою, він наважився взяти з собою і дітей, які звикли до відпочинку раз у три місяці.

Нагадуємо, що на початку минулого року Григорій перебував в евакуації на заході України разом з родиною. Чоловік запевняв, що хотів повернутися одразу до столиці після того, як відвіз дітей до Івано-Франківська. Однак, сім’я не хотіли відпускати його і довелося шукати компроміс. Згодом Христина та Григорій їздили до Києва разом, а дітей залишали у батьків дівчини.

Квартира Григорія Решетніка
Григорій Решетнік залишив Україну. У кадрі подружжя та їхні сини Дмитро, Іван, а також маленький Сашко

Повернувшись жити до столиці, зіркові діти одразу ж пішли до школи, що неабияк здивувало користувачів мережі. Як ніяк, але велика кількість дітлахів до сьогодні навчається дистанційно. Тим не менш, хлопці швидко призвичаїлися до нових умов і продовжують навчання на стаціонарі.

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.