Неочікувано: Святослав Вакарчук проміняв Христину Соловій на її ровесницю та фаворитку Монатіка KOLA

Святослав Вакарчук відомий український співак, який має звання народного артиста та неймовірну любов українського народу. Тому коли він записує дуети, це дуже дивує поціновувачів його творчості.

Вакарчук – це легенда українського шоу-бізнесу, оскільки всі його пісні западають у самісіньке серце кожного слухача. Святослав має свій гурт “Океан Ельзи” і є його лідером та фронтменом. Для чоловіка популяризувати українську культуру, мову та творчість є задачею всього життя. І у нього це дійсно виходить вже понад 20 років.

За всю кар’єру Святослава, він майже ніколи не записував дуетів, і це не дивує, оскільки він має власний гурт і спрямовує свою увагу на власну, особисту творчість. Проте Вакарчук ніколи не був проти працювати з молодими й талановитими авторами і артистами. Саме через це він став тренером на шоу “Голос країни”. І насправді однією єдиною фавориткою співака за весь проєкт була і залишається Христина Соловій. Саме їй Вакарчук відкрив шлях у світ шоу-бізнесу. І нині Христина справжня зірка, яка їздить світом і дає благодійні концерти.

Та о для свого дуету Вакарчук обрав зовсім не свою фаворитку Соловій, а нову яскраву зірку української сцени та фіналістку шоу “Голос країни” KOLA. Дівчина багато років була голосом “Танців з зірками” разом зі своїм другом LAUD, але весь цей час мріяла та намагалась пробитися на велику сцену. І лише під час війни пісні Насті віднайшли відгук у серцях українців. Власне, в цей час вона й активізувалась у творчому плані.

Пісні молодої співачки дійсно торкаються серця, адже вони про сьогодення, про почуття, про любов, війну та почуття кожного українця. І це не пройшло повз Святослава, саме тому сьогодні вийшла прем’єрна пісня KOLA та Вакарчука “Коли ми двоє”.

Пісня демонструє почуття, вона про кохання та про цінність відчувати людину поруч, особливо у такі часи, які ми зараз переживаємо. Тож, можна впевнено сказати, що KOLA вийшла на новий рівень.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.