40-річний Влад Яма готується до народження дочки і не приховує своїх почуттів: у сина Леона буде сестричка

Відомий український хореограф Влад Я зробив заяву щодо наступного поповнення в його родині. Коли танцюрист планує стати батьком ще раз? Детальніше в нашій статті.

Про появу у своєму житті первістка Влад Яма замовчував достатньо довго. Своє особисте життя він тривалий час приховував, але згодом змінив позицію на протилежну: його дружина Ліліана та син Леон стали головними героями його блогу.

Влад Яма показав єдиного сина в Києві
Влад Яма заявив, що планує з дружиною народження дочки

Влад Яма заявив, що планує з дружиною народження дочки

Спадкоємцю артиста вже 7 років і зовсім не дивно, що аудиторія задається питанням, чи наважиться зіркова пара на ще одне поповнення.

Минулого року хореограф разом з дружиною та сином емігрував до Сполучених Штатів Америки. Втім, зв’язок з Україною та українськими шанувальниками продовжує підтримувати. Саме тому Влад активно дає інтерв’ю. Рік тому чоловік вкотре заявив про те, що хоче знову стати батьком, але цього разу хотів би донечку.

Чому Влад Яма не поспішав одружуватися з Ліліаною Кудлай 7 років?
Влад Яма заявив, що планує з дружиною народження дочки

Зірка поспілкувався з журналістами програми “Життя відомих людей” та зізнався, що вже поговорив зі своїм сином і готовий пізнати щастя батьківства ще раз.

“Я хочу ще. Хочемо дівчинку. Дружина не проти. Поки не було Леона, хотів чотирьох. Але з’явився хлопець, і деякий час ми взагалі про це не говорили. Рік, мабуть. Тому що це було трохи складніше, ніж ми собі уявляли: перші тижні, місяці. А зараз… Вже, мабуть, скоро. Ми не настільки молоді, щоб відкладати це ще на п’ять років”

Тим не менш, Влад не уточнив чи збираються народжувати Сполучених Штатах Америки, або ж хочуть спочатку повернутися до Києва, а потім займатися поповненням. Але у будь-якому випадку шанувальники дуже підтримують пару у цьому питанні і з нетерпінням чекають на щасливу новину.

Нагадуємо, що 24 лютого Влад разом з дружиною та сином покинув територію України та евакуювався за кордон. Зірка наполягає на тому, що зробив усе цілком законно і зміг виїхати до введення воєнного стану.

Деякі колеги, а також публіка зі скептицизмом поставилися до даної розповіді і неодноразово віддавали хореографа критиці. Він, в свою чергу, наполягає, що набагато корисніший за кордоном, адже там йому вдається збирати кошти.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.