Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко? Зірки “Україна має талант” давно породичалися і нікому не сказали

Дві знамениті телеведучі Слава Фролова та Оксана Марченко давно стали близькими людьми. Що саме пов'язує цих зірок і чого ви не знали про них?

Оксана Марченко та Слава Фролова, будучи колегами та співпрацюючи в одному шоу, ніколи не обговорювали одна одну публічно. І лише згодом стало відомо, що жінки неабияк подружилися, а не просто знайшли спільну мову.

Марченко вдавалося зібрати навколо себе цвіт української світської спільноти. Вона дружила з найвпливовішими культурними діячами, продюсерами та артистами, і ніколи не приховувала своїх патріотичних поглядів.

А деякі узи просто так не обриваються. Як наприклад ті, що побудували Слава та Оксана. Жінки зв’язали в себе назавжди, про що не часто говорили вголос і на публіку.

Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство
Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Хоча їхні дороги давно розійшлися, а політичні погляди абсолютно різні, жінки все одно залишаються близькими. А все тому, що Оксана свого часу похрестила дитину Фролової.

Куди зникла невістка Оксани Марченко
Що повʼязує Славу Фролову і Оксану Марченко

Вибір хрещеної матері для спадкоємиці Фролової не дивує, адже Марченко славиться своєю релігійністю. Однак, невідомо, чи виконує телеведуча свої обов’язки перед хрещеною дочкою Серафимою.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко таємно виїхала за кордон. Жінка залишила дорослого сина Богдана, невістку Катерину, онука Віктора, а також чоловіка, який перебував під домашнім арештом і зникла з інформаційного простору.

На зв’язок вона вийшла лише після затримання її Віктора Медведчука правоохоронними органами України. При цьому вона дала зрозуміти, що має проросійські погляди. Натомість її кума Слава Фролова одразу ж заявила, що вона повністю підтримує Україну та засуджує дії російської федерації. Як відомо, телеведуча залишалася в Україні, разом зі своїми дітьми. Час від часу вона виїжджала за кордон у рамках благодійних ініціатив. Вже багато років Фролова веде закритий та непублічний образ життя та не бере участь у телевізійних проєктах.

Після 24 лютого вона почала активніше публікувати контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.