48-річний Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку: “Ти щаслива”

Український співак Святослав Вакарчук презентував новий трек з відомою музичною виконавицею KOLA, про що повідомив у своєму Instagram-блозі.

Після участі в співочому шоу “Голос країни” співачки Христини Соловій у 2013 році, публіка пустила ряд пліток про імовірний роман Святослава Вакарчука з цією молодою виконавицею. Принципова позиція, щоб її обрав україномовний тренер вразила публіку, адже тоді вона відмовила Олександру Пономарьову, а пішла до команди Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Далі після закінчення проєкту, розвитком її кар’єри займався сам Вакарчук, а як ми помітили – подробиці його любовних ліній залишає нам знати більшого, адже він не звик ділитися публічно перебігом свого особистого життя. Але з небагатьох розмов про сімейне життя, можна згадати, що його дружиною є стилістка Ляля Фонарьова, з якою виховують її доньку від першого шлюбу, яку прийняв, як свою рідну.

Святослав Вакарчук показав нову фаворитку

Підозри щодо роману Святослава та Христини впали на них тоді, коли дівчина публічно зізналася, що мала стосунки з чоловіком, який виявився старшим за неї на 10 років. Й звісно, після того всі подумали на самого Вакарчука. Сама Соловій не стала коментувати цих пліток, бо вважає ці розмови повними нісенітницями, які не варті її уваги.

Нещодавно український співак показав нову так звану фаворитку, співачку KOLA, з якою презентували романтичну пісню “Коли ми двоє”. Користувачі відразу засипали коментарями виконавців, який ніжний та витончений дует, з проникливим треком вийшов в результаті спільної роботи.

“Яка неймовірна пісня, мурашки по шкірі;
Ніжно і витончено, неймовірний дует;
Як завжди дуже круто;
Душевно і геніально”, – пишуть підписники.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".