Оля Цибульська розкрила реальну ситуацію з чоловіком, якого приховувала всі 20 років – “Він сам ховався”

Відома українська виконавиця Оля Цибульська всі 20 років приховувала свого коханого Сергія, якому подарувала спадкоємця Нестора. Пояснила свою позицію, чому пара не виходила на публіку раніше.

Кого тільки не приписували цій красуні в офіційні чоловіки. Говорили, що її благовірним був депутат, олігарх, тому й усіляко переховувала його від зайвих поглядів. Дійшло до того, що навіть колегу по сцені, співака Дзідзьо запідозрили, як батька її сина Нестора, розгледівши там, неймовірну схожість в їхніх зовнішностях.

В програмі “Неймовірна правда про зірок” сюжет присвятили зіркам, які дотримуються єдиного правила в стосунках: “Щастя любить тишу”. До повномасштабного вторгнення сама Цибульська жила згідно з цією установою зі своїм чоловіком Сергієм Грисюком. Лише під час війни Оля сказала йому, що поки інші ховаються від атаки росії, переховуватися від публіки буде недоречним. А також додала, що він сам ховався, адже не любить публічне життя й для його діяльності так було краще.

Оля Цибульська розповіла як ставиться до того, що її чоловік не пішов в ЗСУ
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

“Він непублічна людина. Він не любить фотографуватися, для нього це якийсь дискомфорт. Я б не хотіла, щоб моя професія була для нього тією зоною, де треба щось із себе представляти”, – розповідає Оля.

Тому, всім наразі відомо, що офіційним чоловіком, батьком Нестора є бізнесмен Сергій Грисюк.

“Не я його ховала, він сам ховався”, – додала Цибульська.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська та Сергій Грисюк

Також подружжя зазначає, що їм набридло таке потаємне життя, яке з початку війни змінилося на “до” та “після” та й рано чи пізно все майстерно приховане стає явним. Тож, більшість пліток про романи Олі Цибульської миттєво відпали після всієї правди про справжнього чоловіка, яка викрилася влітку 2022 року.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.