Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти – як аматор

Учасниця кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали-4" Анастасія Шевченко, яка залишила шоу у 14 випуску, розповіла свій шлях до успіху без спеціальної освіти кухаря.

Не варто думати, що без освіти професії, яка вам подобається не можна досягти бажаних висот в кар’єрі. Це можливо, але воно вартуватиме вам значних сил, впертості та бажання вчитися самостійно, безпосередньо, на практиці.

Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти

Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти

Підтвердженням нашим словам стала учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Анастасія Шевченко, яка поділилася своєю історією успіху, надихнувши тим самим молодь, не опускати руки та втілювати мрії в життя. Дівчина відверто зізналася, що не має освіти кухаря, натомість вчилася всьому на маленькій кухоньці, яку показала на світлині.

“Моя кар’єра у кондитерській сфері почалася ось прямо на цій кухні, що зображена на фото. Маленька кухня, 9 квадратів здається”, – ділиться Настя.

Почалося все із заміжжя, коли щаслива, молода дружина старанно та любляче готувала смаколики для свого коханого, який обожнює різні солодощі, а їй це приносило тільки задоволення, адже горіла до кулінарної справи все життя. Зазначила, що готувала усе, починаючи від солоних страв, закінчуючи солодкими, але в самісіньке серце запало готувати саме торти.

“Я очікую на свого синочка і починаю активно пекти вдома, для сім’ї, друзів. Моєму сину 4 місяці й мене просять зробити торт на замовлення – 280 грн за 3 кг. Тоді зовсім не в грошах була справа, настільки цей процес мені подобався, що перші свої торти я давала за маленькі гроші”, – розповідає Анастасія.

Також додала, що тоді заробляти так і не розпочала, адже всі кошти витрачала на навчання, а саме онлайн курси та живі майстер-класи, а далі зрозуміла, що хоче стати професійним кондитером і працювати за цією спеціальністю. Тому, почала активно розвивати соціальну сторінку Instagram та паралельно кожного року подавати заяви на МастерШеф Аматори.

Схожі статті

Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".