Молода дружина Віктора Павліка Репяхова пожалілася, навіщо випила літр: замість обличчя суцільний набряк

28-річна дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова після гучного гуляння показала своє обличчя без фільтрів, косметики та гарного зіркового обліку.

Життєвий Instagram-блог Катерини Репяхової полюбився її глядачам, адже ця дівчина могла сміливо публікувати світлини в найкращих та найгірших, як їй здавалося станах. Навіть після пластичних операцій не приховувала своїх свіжих набряків та показувала публіці. Проте після нещодавнього скандалу з перепусткою її чоловіка Віктора Павліка, ставлення до улюблениці в багатьох змінилося.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Катерина Репяхова показала своє обличчя після літру пива

Й тут жінка перевершила себе, адже після гуляння та літру випитого пива насмілилася підняти статистику сторінки та в жартівливій формі показати, який вигляд мала зранку. На опублікованій світлині, Катерина сміючись, пожалілася мамі, навіщо вжила скільки пива. Стрічкою “Не для ЗМІ” прагнула прикрити ранішні синці.

“А це я сьогодні зранку жаліюсь мамі, навіщо я випила літр пива, щоб я ще колись пила”, – написала Репяхова.

Катерина Репяхова показала своє обличчя після літру пива

За справжність та таку відкриту позицію без масок, підписники обожнюють спостерігати за перебігом її життя та стосунків з українським музичним виконавцем Віктором Павліком.

Нагадаємо, що нашумілий скандал з перепусткою, яка допомагала перебувати на вулиці під час комендантської години – вирішився, проте на слуху в українців залишився й нині. В чоловіка забрали даний документ, а також був скасований концерт в Німеччині, який запланували провести в червні. Ось так, жарти й такі необдумані дії зіркових родин призводять до негативних наслідків та критики з боку інших колег та аудиторії підписників.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.