Стало відомо, скільки грошей Євген Клопотенко заробляє на авторських книгах: дорожче ніж рецепти Ектора

Євген Клопотенко відомий український шеф-кухар та переможець головного кулінарного шоу України "МастерШеф". А також Євген почесно носить звання короля борщу.

Клопотенко дуже цікава особистість, він має запальний характер та власну думку з будь-якого приводу, оскільки він є справжнім професіоналом своєї справи і знає, що варто робити, а що ні. Звісно ще й життєвий досвід чоловіка додає йому впевненості у своїх знаннях, які він не боїться вкладати в голови інших людей, які приходять до нього працювати та переймати досвід.

Євген Клопотенко пропонує допомогу українцям
Євген Клопотенко

Варто сказати, що рецепти Клопотенка мають шалений успіх серед українських господинь. Якщо висловлюватися сучасною мовою, Євген є крашем українських господинь. Адже його рецепти дійсно завжди є смачними, цікавими та корисними. А також вони є доволі простими.

Попри свій характер Євген є досить впливовою людиною для українців, адже він не просто кухар, він активно пропагандує нормальне, здорове харчування для українських дітей. Адже йому важливо, аби шкільні їдальні максимально збалансовано та корисно годували дітей, щоб у них була енергія та наснага для нових знань.

Саме тому чоловік вирішив ділитися власними знаннями та рецептами не лише з кухарями, а ще й з простими господинями. Він є автором кулінарних книжок, які мають неабиякий попит серед українок. Так, ці книжки коштують недешево, але вони дійсно мають користь.

Вартість книг Клопотенка
Вартість книг Клопотенка

На книжкових сайтах можна побачити, що книги Клопотенка стартують від 450 гривень. Комплект з двох книг коштує 900, а зі знижкою 650. Тож, на своїх книжках кухар заробляє непогано, враховуючи те, що купують їх часто та у великій кількості, бо це унікальні рецепти Євгена Клопотенка, які люблять українці та їхні діти.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.