Зірка 1+1 Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову – “Дякую, що стоїш”

Катерина Осадча, яка отримала славу та впізнаваність завдяки телевізійній кар'єрі на 1+1, зізналася в коханні столиці нашої країни, адже вона зі своїм колоритом – прекрасна.

Обговорити особисте життя улюблених зірок – справа, яка бентежить і водночас захоплює аудиторію сучасних знаменитостей. Катерина Осадча вперше вийшла заміж за Олега Поліщука, бувши ще зовсім юною, й у 19 років народила свого первістка Іллю. Каже, що не жалкує про такий хід подій, адже без такого минулого – не було б теперішнього майбутнього.

Хто міг подумати, що між такими різними, здавалося на перший погляд людьми, зародиться таке вірне кохання. Катерина Осадча та Юрій Горбунов після спільної роботи на ТБ зрозуміли, що між ними не тільки дружба та ділові зв’язки, а ще й палка любов. У 2017 році узаконили свої стосунки підписами взаємної угоди на шлюб. Наразі зіркова пара виховує двох спільних синів – Івана та Данила.

Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина
Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову

Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову

У своїй соціальній мережі Instagram телеведуча Катерина Осадча показала атмосферне відео, як гуляє столицею нашої країни – Києвом. На ньому представлені різні кадри з культурної спадщини міста та як Катерина проводить час з коханим Юрієм. В дописі зізналася в почуттях та подякувала за міць та незламність під час війни.

“Зізнання в коханні Києву. Дякую, що стоїш, захищаєш. Місто сили”, – зазначила телеведуча.

Нагадаємо, що зіркове подружжя активно допомагає Україні у війні з росією. Коштами для ЗСУ та пошуками людей, яких чекають рідні, у своєму авторському проєкті “Пошук зниклих”.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.