Куди зникла Надія Мейхер: її чоловік-росіянин продовжує вести бізнес, а вона стала сусідкою Олега Винника

На початку війни Надія Мейхер затихла в публічному просторі й зайвого разу не нагадувала за свою особистість, проте згадує про свій блог в Instagram й інколи постить деякі світлини.

Чорнява, харизматична, співоча та ще багато різноманітних синонімів прихильники підбирають, щоб висловити захоплення цій неймовірній жінці. Все-таки внутрішня сила відіграє значення, адже завдяки їй, доля подарувала Мейхер стати успішною жінкою та співати у відомому гурті “ВІА Гра”, починаючи з 2000 року. Декілька разів поспіль красуня то покидала колектив, то поверталася, адже без неї склад гурту далі не віщував такого успіху всій команді та продюсеру Констянтину Меладзе.

Відомо, що після 24 лютого співачка майже нічого не публікувала на сторінках в соціальних мережах й не робила жодних публічних заяв. Але відомий блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі розсекретив місцеперебування артистки. За його словами, жінка проживає в Німеччині та планує залишитися за кордоном назавжди, тому до України повертатися не поспішає зовсім.

Богдан Беспалов розповів, де нині знаходиться Мейхер

Богдан жартома говорить, що жінка проживає по сусідству з Олегом Винником, який таємно зник з шоу-бізнесу, нічого не пояснивши, всім “вовчицям” в Німеччину.

Додав, що нинішнє мовчання Надії про повномасштабне вторгнення в Україні ніяким чином не грає їй на користь, але Беспалов сподівається, що Мейхер не замислюється над тим, щоб гратися зі своєю громадською позицією в бік російської федерації.

Нагадаємо, чоловік зірки – Михайло Уржумцев продовжує жити на території росії та розвивати там свій бізнес, поки співачка перебуває за кордоном після страшних подій в її країні.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.