Юрій Горбунов видав головний секрет нового “Голосу країни”: “Будемо знімати у чудовій країні…”

"Голос країни" – це незламний проєкт, який демонструє яка ж врешті-решт у нас талановита країна. Навіть попри війну вони народжують нові ідеї і відкривають нові таланти.

Крайній сезон “Голосу країни”, на жаль, припав на період повномасштабної війни, яку розв’язала росія на нашій рідній землі. Звісно, перший час всім було зовсім не до талантів і не до розважальних та реаліті-шоу. Саме тому канали припинили всі свої зйомки, всі проєкти, всі фільми й серіали. Тому що все це було не на часі. Саме через це тисячі людей зі сфери медіа втратили свою роботу. Комусь довелося переїхати в інші країни, комусь змінити професію. Але команда “Голосу” врешті-решт змогла відтворити нову історію для шоу та для всієї України.

Судді та ведучі вокального проєкту “Голос країни – 12”

Так, продюсери вирішили разом з каналом попри все демонструвати світові силу України, таланти українців та нашу міць. Етап нокаутів та фінал вже частково знімали під час війни. І всі пам’ятають неймовірний та історичний фінал дванадцятого сезону “Голосу країни” у метро, на станції “Майдан незалежності”, яка у багатьох українців пов’язана з обстрілами, відсутністю світла та темрявою.

Після довгих роздумів, було вирішено створити новий сезон, який буде легендарним. Звісно, продюсери поки не відкривають всі карти і тримають інтригу, але деякі подробиці сезону вже відомі.

Наприклад, вже відомо, що однією з зіркових тренерок стане фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. А також є підозри що до неї доєднається Джамала та Артем Пивоваров.

А от днями ведучий шоу Юрій Горбунов розсекретив, де ж саме пройдуть зйомки тринадцятого сезону “Голосу країни”.

“Ми плануємо об’єднати українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі, тому якщо ви українець, проживаєте у Європі, або в Україні, ми чекаємо вас на онлайн кастингу, який триває до 15 червня” – розповів Горбунов.

Катя Осадча, коли зустріла Горбунова
Катя Осадча і Юрій Горбунов на Голосі країни

Тож, Польща, як і завжди відчиняє нам свої двері та протягує руку допомоги. І це неймовірно цінно.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?