Юрій Горбунов видав головний секрет нового “Голосу країни”: “Будемо знімати у чудовій країні…”

"Голос країни" – це незламний проєкт, який демонструє яка ж врешті-решт у нас талановита країна. Навіть попри війну вони народжують нові ідеї і відкривають нові таланти.

Крайній сезон “Голосу країни”, на жаль, припав на період повномасштабної війни, яку розв’язала росія на нашій рідній землі. Звісно, перший час всім було зовсім не до талантів і не до розважальних та реаліті-шоу. Саме тому канали припинили всі свої зйомки, всі проєкти, всі фільми й серіали. Тому що все це було не на часі. Саме через це тисячі людей зі сфери медіа втратили свою роботу. Комусь довелося переїхати в інші країни, комусь змінити професію. Але команда “Голосу” врешті-решт змогла відтворити нову історію для шоу та для всієї України.

Судді та ведучі вокального проєкту “Голос країни – 12”

Так, продюсери вирішили разом з каналом попри все демонструвати світові силу України, таланти українців та нашу міць. Етап нокаутів та фінал вже частково знімали під час війни. І всі пам’ятають неймовірний та історичний фінал дванадцятого сезону “Голосу країни” у метро, на станції “Майдан незалежності”, яка у багатьох українців пов’язана з обстрілами, відсутністю світла та темрявою.

Після довгих роздумів, було вирішено створити новий сезон, який буде легендарним. Звісно, продюсери поки не відкривають всі карти і тримають інтригу, але деякі подробиці сезону вже відомі.

Наприклад, вже відомо, що однією з зіркових тренерок стане фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. А також є підозри що до неї доєднається Джамала та Артем Пивоваров.

А от днями ведучий шоу Юрій Горбунов розсекретив, де ж саме пройдуть зйомки тринадцятого сезону “Голосу країни”.

“Ми плануємо об’єднати українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі, тому якщо ви українець, проживаєте у Європі, або в Україні, ми чекаємо вас на онлайн кастингу, який триває до 15 червня” – розповів Горбунов.

Катя Осадча, коли зустріла Горбунова
Катя Осадча і Юрій Горбунов на Голосі країни

Тож, Польща, як і завжди відчиняє нам свої двері та протягує руку допомоги. І це неймовірно цінно.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.