Ксенія Мішина пожартувала про різницю у віці Володимира Остапчука і Каті Полтавської: “Просто смішно”

Вже ні для кого не секрет, що відомий український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук має стосунки з молодою обраницею, на ім'я, Катерина Полтавська, яка молодша на нього на 16 років.

За плечима Остапчука вже є два розлучення, але це ще нічого не означає, оскільки ситуації у житті бувають абсолютно різні, а стосунки чоловіка й жінки – це загалом темний ліс. Тому, не можна ніколи робити поспішні висновки з приводу розставання чи конфліктів у будь-якій невідомій нам парі.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Так, Володимир пережив два доволі гучних розставання, але він все ще вірить у справжнє кохання та снування гармонійних стосунків. Зараз шоумен вже тривалий час перебуває у стосунках з молодою SMM-ницею Катериною Полтавською. Їхня історія кохання дуже цікава, адже познайомились вони в інтернеті, та вже після другої зустрічі вирішили з’їхатися. Пара й сама досі дивується, що на них тоді найшло. Проте зараз вони є доволі щасливими та задоволеними своїми стосунками.

Річ в тому, що Катя для свого віку є досить мудрою дівчиною, і саме це зачепило Володимира. Він часто каже, що захоплений Катериною та її розуму. Тож, відносини Полтавської і Остапчука складаються гармонійно навіть попри вік. Хоча багатьом така велика різниця здається дивною. Саме тому інколи публічні особистості можуть прокоментувати різницю у віці між Катею та Володимиром.

Так, наприклад, днями Ксенія Мішина була у шоу на YouTube каналі та прокоментувала різницю між Катею та Вовою.

“Нова дівчина Володимира Остапчука не хоче мати квартиру з видом на школу, тому що може побачити там нову дівчину свого коханого” – сказала Мішина.

Мішина про Остапчука і Полтавську
Мішина про Остапчука і Полтавську

Але згодом виявилось, що це все сценарій, тому Катя не образилась, а навпаки сказала, що вона в курсі того, що це не Мішина придумала цю думку.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.