Єдиний син Софії Ротару повідомив про велику втрату: немолода легенда сцени пішла з життя назавжди

Стало відомо, що на своєму 83-му році життя цей світ залишила відома та неперевершена легенда рок-н-ролу Тіна Тернер. Вона досягла висот і змогла запам'ятатися слухачам розкішними треками.

Творчість Тернер багато хто любить і слухає на постійній основі, тому не дивно що її смерть стала для багатьох неприємною несподіванкою. Своє життя Тіна провела з великою гордістю, адже вона не лише досягла висот у кар’єрі, а ще й започаткувала такий напрям як рок-н-рол. Вона стала однією з небагатьох жінок, які творили у цьому стилі.

Євдокименко вшанував пам’ять Тіни Тернер 

Артистка була американсько-швейцарською співачкою, але більшу частину свого життя вона звісно проводила у США. Але оформлювати громадянство цієї країни не збиралась, адже в душі вона завжди тримала рідну країну. Так, її життя не було простим, жінка багато працювала аби досягти успіху. До того ж ще й поєднувала особисте життя з роботою.

Щоправда, стосовно родин не все було так ідеально, як хотілося б. На жаль, її чоловік був домашнім тираном, а з дітьми жінка не мала змогу проводити багато часу, адже вона плідно працювала. Саме тому її сини виросли самостійними, але з психологічними травмами. І один з них пішов з життя за власним бажанням, а другий від онкології. Всі ці смерті Тіна переживала сама.

Як вже відомо, артистка теж вела довготривалу боротьбу з онкологією кишківника. Та хвороба таки перемогла, на жаль. І нині пам’ять Тіни Тернер вшановують всі її прихильники в усьому світі.

Осторонь не залишився і єдиний син народної артистки Софії Ротару Руслан Євдокименко. Чоловік був прихильником творчості Тернер. І саме тому вирішив викласти історію у соцмережу з чорно-білою фотокарткою артистки.

Сторіс Руслана

Насправді зараз багато зірок вшановують її пам’ять, оскільки Тіна Тернер була легендою, яка залишила після себе яскравий слід своєї творчості та особистості.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.