Володимир Остапчук назвав якості, які йому подобаються у 22-річній Полтавській: Горняк таким не володіла

Володимир Остапчук відомий український шоумен, телеведучий і волонтер. Але в першу чергу він просто чоловік, якому хочеться просто бути щасливим та мати свою родину.

У Володимира вже є багатий життєвий досвід, особливо, досвід шлюбів та сімейного життя. Він має за плечима 2 розлучення, і кожне ставало для нього справжнім випробуванням, оскільки проходили вони достатньо гучно та емоційно. Перша його дружина Олена Войченко намагалася показати Остапчука не у досить гарному світі. Жінка звинувачувала шоумена у нестабільній психіці, яка, звісно, заважала їм будувати нормальні сімейні відносини.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Та як виявилося згодом, що психічні проблеми є у самої Войченко та у її родини, яка, до речі й погрожувала Володимиру. Та варто сказати, що він досить довго терпів. Але в цей нелегкий час чоловік зустрів на своєму шляху другу майбутню дружину Христину Горняк. З нею чоловік вже почав будувати стосунки після розлучення. І ця історія дійшла до неймовірно розкішного весілля.

Христина прожила з Остапчуком 2 роки в офіційному шлюбі і він здавався неймовірно гармонійним і щасливим. Та влітку 2022 року у їхній родині відбувся конфлікт. Христина і Володимир не афішували свою сварку. Але про те, що у них не все добре, знала вся країна. А от розлучення лише підтвердило цей факт.

Та зараз Остапчук будує гарні відносини з молодою дівчиною, на ім’я Катерина Полтавська. Їй лише 22 роки, тобто з Володимиром у них різниця у 16 років. Але у сучасному світі це нормально, тому що зараз це загалом не має значення.

Тому, Володимир нещодавно відповідав на запитання й розповів, що саме його влаштовує у Каті.

“Щирість, відповідальність, відданість, сімейність, тактильність (якби могла, то обіймалась би 24/7) якась така легкість у ставленні до проблем, уміння підтримати, спокійність – іноді кажу, що вона “хвілеріз” моїх емоцій, ще хотів би собі таке почуття гумору” – розповів Володя.

Сторіс Остапчука

Тож, як ми бачимо, у Каті багато рис, які зачіпають та викликають захопленість у Остапчука.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.