Лесю Нікітюк запідозрили у зірковій хворобі та неправдивості свідчень про конфлікт з Дурнєвим – ще триває

Зірку Нового каналу Лесю Нікітюк запідозрили в неправдивих свідченнях про конфлікт з Дурнєвим, адже телеведуча запевняє, що його давно не існує. Проте мережею шириться зовсім інша інформація.

За народну простоту, гумор та щирість українські телеглядачі подарували цій дівчинці шанс стати телезіркою України, проте блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі вважає, що нині Леся Іванівна спіймала зіркову хворобу. Також блогер розкрив деталі їхнього конфлікту з Дурнєвим, якого за словами самої Нікітюк, вже давно не існує.

Сам же Богдан розповідає, що давні суперечки між Олексієм та Лесею продовжуються. Тобто, коли Нікітюк заявила, що вони з Дурнєвим ніколи не сварилися, що це придуманий хайп в Інтернеті, що це повна фігня – телеведуча сказала неправду.

Беспалов висловив свою думку, що знаменитість спіймала зіркову хворобу й поводиться останнім часом трішки зверхньо. Каже, що між ними конфлікт – це більш ніж природно, тому що у Лесі Іванівни, за його переконаннями корона і дуже велика.

“Леся трішки відбилася від реальності, бо зірка ти через те, що тебе полюбив народ, тому що ти була до них близькою, ти й була цим народом. Сьогодні ми бачимо зірку в тяжкому люксі”, – висловився Богдан Беспалов.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Лесю Нікітюк запідозрили у зірковій хворобі

Також додав, коли зірки намагаються публічно щось довести – значить там великі проблеми в стосунках. Тому, коли Нікітюк заявила, що суперечок між нею та Олексієм немає  – вони є й конфлікт, імовірніше за все, досі невирішений.

Ось так переконаний блогер Богдан Беспалов, який звик збирати всю інформацію про сучасних зірок, їхні таємниці та проблеми, які намагаються усіляко приховати від очей публіки.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.