Христина Горняк розповіла, чи вирішилось питання зі спільним будинком з Володимиром Остапчуком

Христина Горняк вже колишня дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука, якого вважають доволі скандальною особистістю, й через його гучні розлучення також.

Христина була успішною ще до зустрічі з Остапчуком, річ в тому, що Христина нотаріус. А ця професія завжди є затребуваною, адже проблеми й невирішені питання з документами у людей завжди були, є і будуть. Саме тому, що Горняк є справжнім професіоналом своєї справи, вона була на гарному рахунку у впливових людей, які мають гарні проєкти. Тож, Горняк завжди була самостійною та мала змогу себе утримувати.

Христина Горняк показала, як виглядала раніше
Христина Горняк

Та коли вона познайомилась з Володимиром, то звісно, стала цікавою для широкої аудиторії. Тоді жінка відчула, що має бажання ще й вести власний блог, який також приніс їй гарний заробіток, а також популярність. Адже всім цікаво, як живе обраниця й друга законна дружина Володимира Остапчука.

За 2 роки спільного життя у шлюбі Христина завоювала прихильність широкої аудиторії, яка підтримала її у ті часи, коли вони з телеведучим розлучалися. Й нині Христина живе самостійно, вона переїхала в іншу країну і обрала для себе місто Відень. Горняк займається роботою, різними проєктами та не забуває про інстаграм, де також заробляє гроші.

Оскільки її особисте життя все ще цікавить людей, то вони питають її й про минуле, тобто, про Володимира. Тому, коли жінка вирішує поспілкуватися з підписниками, їй постійно ставлять питання про колишнього.

Так, наприклад, днями жінку запитали, чи вирішили вони з Остапчуком питання про будинок, та як Христина відреагує на те, якщо Вова буде жити там з новою обраницею.

Сторіс Горняк

Жінка відповіла коротко, що це питання ще не вирішено, тож, вона не може поки що дати певної відповіді на це складне питання, адже воно ще в процесі вирішення.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.