Барбір, Мірошниченко, Гордєєв та інші зірки 1+1 у День народження Києва показали свої улюблені місця столиці

Сьогодні, 28 травня в останню неділю весни святкується день Києва і він є особливим для кожного місцевого жителя. І зовсім неважливо хто і коли приїхав сюди. Але кожен зміг полюбити це місто, як рідне.

Майже кожна друга людина мріє про те, щоб жити у столиці і у провінційних жителів настає така змога тоді, коли вони закінчують школу, адже можна вступити до університету й переїхати до омріяного Києва. Спочатку багатьом доводиться жити у гуртожитках, а згодом винаймати житло. Але ті, хто їде до столиці, готовий до цих випробувань, бо це є частиною успіху.

Кажуть, що великі міста закаляють характер, влаштовують перевірку на прочність та силу характеру й відсікають слабких людей. Тому, у столиці можуть затриматися не всі. Але, наприклад, ведучі каналу 1+1 показують, що можна ще й зіркою стати. У цей день Людмила Барбір, Тимур Мірошниченко, Єгор Гордєєв та інші розповіді про свої улюблені місця в столиці.

Тімур Мірошниченко

Місця Тімура

Тімур полюбляє ботанічний сад, але найбільше його надихають схили Дніпра, на які виходять вікна його квартири. Тимур народився і виріс у столиці, тому його кохання до цього міста є неймовірною.

Людмила Барбір

Місця Барбір

А от Людмила живе у Києві вже 23 роки й за цей час вона змогла покохати це місто, як рідне. Люда неймовірно любить гуляти Андріївським узвозом, Володимирською гіркою та любить зоопарк і Софію Київську.

Єгор Гордєєв

Місця Гордєєва

А от Єгор любить Поділ, а також, мало кому відомий Латинський квартал Кива, який знаходиться на вулицях Гончара, Коцюбинського та Хмельницького.

Юрій Горбунов

Місця Горбунова

Юра Горбунов неймовірно любить Володимирську гірку, Ярославів Вал, а станції метро Золоті ворота і Лук’янівську.

Тож, любов до Києва це щось таке особливе, що неможливо описати, але варто навчитися відчувати.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?