“Просто їхала додому”: зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал розповіла, що на неї напали невідомі – ледве втекла

Анна Кошмал відома українська акторка, яка стала відомою завдяки своїй першій ролі у великому кіно "Свати". Саме з того часу дівчина відчула власний талант і впевнилась, що вона дійсно актриса.

Всі пам’ятають ту дорослу Женю, яка спочатку була бунтаркою, а потім змінила свої шипи на квіти і стала справжньою леді. Вона закохувалась, розчаровувалась, проводила час з бабусями і дідусями, з якими точно не засумуєш. І власне, пригод було дійсно багато. Їх розтягнули на цілих три сезони, і в кожному Женя була різною.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Після того, як Аня з’явилась у “Сватах”, то її кар’єра стала дійсно дуже популярною. Кошмал можна часто побачити в українських мелодрамах. І варто сказати, що Ані дуже личать такі ролі, бо вона сама по собі дуже ніжна, тендітна та добра. І майже кожна її роль демонструє саме такі якості.

Та окрім кіно, Аня ще й грає у театрі, і справляється зі своїми ролями на відмінно. Та попри акторської кар’єри, акторка ще й займається власним виробництвом натуральної косметики, якою ж користується сама. Адже Анна любить все органічне, натуральне і якісне.

Кошмал веде здоровий спосіб життя, вона вже понад 6 років не їсть м’яса, обирає натуральні і якісні продукти, не вживає міцні напої, бо від них шкіра стає гіршою. А також Аня займається йогою, що позитивно впливає на її внутрішній стан і здоров’я.

Тобто молода акторка веде спокійне життя, де грає ролі, виховує сина і кохає чоловіка. Здавалося б у такої людини загалом немає конфліктів чи ворогів. Але днями з акторкою сталася дуже неприємна ситуація, яку Аня майже ніяк не прокоментувала.

Річ в тому, що днями коли Анна їхала додому. їй перекрив шлях великий позашляховик, і з нього вийшли чоловіки, один з них намагався розбити вікно машині й витягнути Анну, але на щастя, поруч опинилися люди й Кошмал змогла врятуватися. Та дівчина була дуже налякана й щаслива, що змогла дістатися додому. Про ще й інцидент розповів Слава Дьомін у своєму телеграм-каналі.

Про напад на Анну Кошмал повідомив Дьомін
Про напад на Анну Кошмал повідомив Дьомін

Тож, поки що невідомо, що буде з цією ситуацією, проте поки що Аня живе своїм звичним життям.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?