“Рівно рік, як народилася”: вже не вагітна Наталія Могилевська зі сцени поділилася своїм великим щастям

Українську співачку Наталію Могилевську часто запідозрювали в імовірній вагітності, яку вона не афішує, але зірка запевняє, що на поповнення нині не чекає.

Навколо цієї знаменитості шириться багато чуток про її особисте життя, яке вона старанно приховує, адже артистка має коханого, якого публіці показувати не поспішає. Каже, що наразі це не на часі, а після війни обов’язково представить аудиторії свого обранця.

Цікаво, але у свої 47 років співачка прекрасно контактує з дітьми, є засновницею своєї вокальної школи “Talant School”, де допомагає молодому поколінню стати на крок ближчими до своєї мрії й бути артистами сцени.

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці
Наталія Могилевська зі сцени поділилася своїм великим щастям

Проте досі своїх нащадків не має, на які прихильники чекають не один рік поспіль з нетерпінням, адже кожну нову світлину, з невеличким животом вони приписують до її вагітності. Сама Могилевська наголошує, що набрала зайвих кілограмів, а от на появу дитинки, на жаль, не чекає.

Нещодавно у новому відео, яке поширила у соціальній мережі Instagram зірка поділилася радісною звісткою зі сцени, що сьогодні її виставі “Я вдома” виповнився рівно рік. Така подія є справді знаменною для артистки, адже на кожному виступі вона бачить очі своїх глядачів, які горять від насолоди її творчості, сили  голосу й таланту. Свої почуття та знаки вдячності прихильникам вирішила описати в дописі:

“Сьогодні рівно рік, як народилася вистава “Я вдома”. Я хочу подякувати вам за цей рік. За всі емоції, які ви дарували мені на наших зустрічах. За ваші посмішки та сльози. Вдячна за вашу любов. На кожні виставі, я бачу, що наші почуття взаємні, тому більшого щастя для себе я і не бажаю”, – написала Могилевська.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.