Як склалося особисте життя 38-річної Славії та 39-річного Дзідзьо після скандального розлучення: усі подробиці

Співоча родина Славія та Дзідзьо багато років прожили разом і були дуже щасливими, але все має певний проміжок часу. Тому й їхнє сімейне щастя не проіснувало довгі роки й пара розлучилась.

Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо закохався у Ярославу ще в дуже юні роки та ці почуття проіснували багато років. Фотокартки з весілля Славії та Дзідзьо досі є у мережі. Там вони виглядають неймовірно щасливими та дуже гармонійними.

Весільний кадр Дзідзьо
Весільний кадр Дзідзьо

Ярослава та Михайло прожили цілих 20 років – це пів життя, і мало кому у сучасному світі вдається протриматися так багато років разом. Адже подружнє життя це важко. Потрібно розуміти, що будуть розголоси в тому чи іншому питанні, варто буде піддаватися, поступатися, іноді будуть виникати конфлікти. І це абсолютно нормальні речі

Свій творчий шлях вони почали майже разом та  продовжили його також разом, у їхньому подружньому житті ніхто нікому не заважає розвиватися. Адже вони обидва є творчі особистості. І вони потребують власного простору.

Та тепер простору у пари багато, адже вони вже з Дзідзьо давно розлучені в кожен живе своїм життям. Тож, відомо, що Михайло все ще холостяку, бо поки не готовий до стосунків. А також Дзідзьо більше не хоче обпікатися, бо розставання з Ярославою далося йому нелегко.

Та варто сказати, що перший час вони буди одне для одного справжніми ворогами. Проте вони таки рідні люди. Й коли пристрасті стихли, вони дійшли до примирення, але возз’єднуватися не збираються.

Дзідзьо на весіллі
Дзідзьо на весілл

До того ж Славія ніби вже знайшла нового супутника, але наразі жінка обирає мовчати й навіть не часто демонструвати фото у сторіс. Та це її особистий вибір, адже одні пубілічні стосунки Ярослава вже залишила позаду. А чутки та зацікавленість багатьох людей, насправді може зруйнувати все.

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.