Алан Бадоєв пояснив, чому колишня мовчить про війну: спробував “відбілити” репутацію зрадниці Жанни Бадоєвої

Відомий режисер, кліпмейкер Алан Бадоєв висловився про колишню дружину Жанну Бадоєву й заявив, що продовжить поважати її, адже вона залишається матір'ю їхніх дітей.

Після 24 лютого багато знаменитостей показали справжнє зрадницьке обличчя, яке залишилося жити, працювати в росії й ба більше, мовчати про війну у своїй країні. Алан Бадоєв різко висловлюється про таких артистів, зокрема негативно ставиться до Лорак, Анни Asti та інших зірок, які пояснюють свою позицію, що знаходяться “поза політикою”. Натомість думка про колишню Жанну Бадоєву у нього не змінилася, яка також живе в росії й продовжує вести програми на одному з “сусідських” телеканалів.

Алан стверджує, що після війни він зможе навести вагомі аргументи, чому виключає колишню з цього списку зрадників, але переконує, що наразі це не на часі. Багато українців звинувачували та засуджували Жанну у замовчуванні війни, але Бадоєв зізнався, що для нього вона залишається близькою людиною.

Алан Бадоєв пояснив, чому колишня мовчить про війну: спробував відбілити репутацію

За словами чоловіка, він любить Жанну, бо вона мати його дітей, а для нього цей фактор залишається святим. Каже, що завжди готовий підтримати цю людину, тому що колишня досі є для нього прикладом в багатьох справах, тому свою точку зору він змінювати не збирається.

Також додав до своєї позиції, що після закінчення війни Жанні буде, що нам розказати та показати, але тільки, якщо вона сама цього захоче, тому це може суттєво змінити нашу думку стосовно цієї знаменитості. Зазначив, що не має права всього розголошувати, тому варто дочекатися поки сама жінка всього не пояснить.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?