Єдиний син Софії Ротару повідомив про радість в сім’ї після великої втрати легенди сцени: її теж звуть Софія

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко виходячи з усього є дуже чутливою людиною, оскільки він бурхливо реагує й на хороше, й на погане. І певно це пішло у його маму Софію Ротару.

Руслан – це єдиний син народної артистки Софії Ротару, але сам він має двох дітей, сина Анатолія і доньку Софію, яка була названа на честь його мами Софії. Загалом чоловік завжди хотів присвятити своє життя, але співати він не вміє, на жаль, талант від мами не передався. Проте з музикою таки він своє життя пов’язав.

Софія Ротару разом із сином
Софія Ротару разом із сином

Річ в тому, що чоловік став концертним продюсером і допомагає в організації різних заходів і концертів зірок. А це теж досить важлива робота й близька до музики. Тому, можна сказати, що Євдокименко знайшов свою улюблену справу по життю й саме нею займається.

А от діти Руслана пішли різними доріжками, Анатолій – це старший син і він також пов’язав своє життя з творчістю. А от дочка Софія пішла в модельний бізнес, дівчина має гарну зовнішність та фігуру. Всі дівчата мріють бути моделями, але не кожній вдається це зробити. Тому, Соню можна вважати успішною.

Тож, Руслан виростив гарних дітей, які також мають совість та чуттєвість. Чоловік й сам має дуже тонку натуру. Тому, нещодавно смерть легендарної співачки Тіни Тернер його дуже розчулила. Адже він був прихильником її творчості.

А днями його дочка Соня відсвяткувала свій День народження, дівчині виповнилося 22 роки, й вона вже зовсім доросла та будує своє життя в США. Але це не завадило Русланові привітати улюблену донечку з Днем народженням.

Євдокименко привітав доньку з Днем народження

Євдокименко виклав фото доньки у сторіс в соцмережі інстаграм та відмітив там свою улюблену донечку Софію, тож можна сказати, що Руслан є достатньо чутливою людиною.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".