Прима-балерина Катерина Кухар нарешті досягла бажаного та покинула Україну: нині помічена у Франції

Відома прима-балерина Катерина Кухар з початку війни перебуває за кордоном та довго не з'являлася на просторах мережі, проте нині активно веде блог у своєму Instagram.

Відзначитися та показати свій характер, свою майстерність й талант, який напрацьований роками, змогла по-справжньому на суддівстві танцювального проєкту 1+1 “Танці з зірками”. Її коментарі влучні й інколи дещо грубі на висловлювання та порівняння, проте справедливі.

Відомо, що довгий час балерина перебувала на території Північної Америки й вважала своєю місією доносити всьому світу правду про реалії в Україні та мужню боротьбу українців за свободу та незалежність. Вважає, що ми не маємо права забувати про війну й допомагати, хто чим може на своєму місці.

Напередодні Дня захисту дітей Катерина повідомила, де знаходиться нині. Як виявилося, зірка подорожує романтичною Францією з благою ціллю: провела свій майстер-клас для українських дітей, які навчаються в французькій школі AFUCA Nice. Як все пройшло детальніше показала у своїх Instagram-Stories.

“Вчора відбувся благодійний майстер-клас в AFUCA для українських дітей у Франції”, – розповіла Катерина.

Прима-балерина Катерина Кухар нарешті досягла бажаного та покинула Україну

Зазначила, що дуже радіє, що діти з усіх куточків України прийшли навчатися й прагнуть далі займатися балетом, адже наше молоде покоління надихає нас рухатися далі та не опускати руки. Також додала, що були дівчата з балетної школи міста Харкова та показали невеличкий кусочок з їхніх тренувань.

Прима-балерина Катерина Кухар нарешті досягла бажаного та покинула Україну

Сама ж французька школа подякувала Катерині Кухар за майстер-клас, професійність та відчуття прекрасного в дещо складних реаліях нашого життя.

“Ще раз дякуємо Катерині Кухар за магічний майстер-клас та відчуття прекрасного в нашому буремному житті напередодні Дня захисту дітей!”.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.