Ані Лорак потрапила до нового скандалу через допомогу дітям в росії – заробляє гроші будь-ким методом

Відома співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну, побудувавши на рідній землі успішну кар'єру, потрапила до нового гучного скандалу, який обговорюють в мережі.

Визнання та розквіт творчості артистка відчула, коли представила Україну на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2008 році, де посіла друге місце. Відтоді всесвітня любов, концерти, слава та статки навалилися на зірку з високу. Проте й цього знаменитості виявилося замало, оскільки ще більшу реалізацію почала шукати на території російської федерацій й навіть у війну не полишила цю країну.

Наразі знамениту музичну виконавицю офіційно вважають зрадницею України, адже не промовила ні слова про те, що Україна переживає справжню війну, а недолугі виправдання, мовляв, вона вільний артист, який поза політикою, якій важко знаходити між двох вогнів ще більше переконали нас у тому, що статки для артистки важливіші, аніж честь, повага та рідна домівка.

Колишня зірка України Ані Лорак
Ані Лорак потрапила до нового скандалу через допомогу дітям в росії

Та й це ще не кінець, якщо ви вважаєте, що з цією публічністю все зрозуміло, то Кароліні, як виявилося є, чим нас дивувати й нещодавній скандал став цьому доказом. Телеведучий Слава Дьомін вирішив обговорити цю тему й детальніше розповісти, що сталося.

Виявилося, що Лорак на честь Дня захисту дітей вирішила допомогти маленькому поколінню з тимчасово окупованих територій України, яких на сайті чомусь називають, як російськими. Вона відкрила збір коштів на російський фонд “Щасливе дитинство”, про що сповістила в новому дописі соціальної мережі Instagram. Слава Дьомін переконує, що ця особа всіма силами намагається відновити свої концерти у рф, аби утримувати свого нового бойфренда Ісаака Віджраку.

В дописі зірка зазначила, що завжди буде допомагати дітям, адже любов, турбота та милосердя здатні врятувати світ, що більшість користувачів вважають фальшивими та нещирими словами.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.