Аліна Гросу зробила пісню-плагіат на супер-хіт Віталія Козловського “Грозами”: навіть назву не змінила

Аліна Гросу молода, цікава, амбіційна і дуже талановита виконавиця та акторка, яка демонструє досить високі результати на своєму поприщі. Аліну всі знають ще з дитинства, тому інтерес до неї високий.

Гросу з самого дитинства стала справжньою зіркою, її називали маленька бджілка. І вона була єдина маленька співачка, яка стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. Але довго Аліна не протрималась на сцені, адже з цими всіма репетиціями, вона упускала своє яскраве та просте дитинство. Гру з однолітками, повноцінні шкільні роки та справжню дружбу.

Аліна Гросу показала малюка
Аліна Гросу

Не секрет, що діти бувають жорстокими, а це пробіли у вихованні, або ж вони беруть модель поведінки у батьків. Саме тому, що Аліна була набагато успішніші ніж її однолітки. І звісно, дівчині було дуже образливо що однокласники не хочуть з нею дружити. Але коли дівчина виросла, вона зрозуміла, що справжні друзі у зірковому житті – це рідкість.

Але на довгий проміжок часу вона вирішила закінчити кар’єру та присвятити час навчанню і згодом Гросу стала ще й акторкою, до того ж дуже успішною. Проте музика – це велика та головна частина її життя.

Останній рік дівчина активно займається вокалом та навіть їздила в Америку на підвищення кваліфікації. А також Гросу нещодавно випустила нову пісню, яка називається “Грозами”. Але вона викликала резонанс у мережі, оскільки підписники Аліни помітили неабияку схожість її нового треку з піснею Віталія Козловського під такою ж назвою. Одна з підписниць написала Аліні під фото коментар, який звучить так:

“Схожа пісня на пісню Козловського небо плаче грозами”.

Коментар підписниці

Та насправді щось схоже є, але пісні Аліни та Віталіка зовсім різні й не мають нічого спільного між собою. Тому вони можуть існувати окремо та не заважати популярності одна одної.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.