69-річна Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж: “Зараз уже смішно, ліньки і нікому не потрібно”

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла, чому не наважилася вийти заміж. Усі деталі в статті.

Лайма Вайкуле завжди підкорювала своєю незалежністю, гостротою думки, власним баченням ситуації в світоглядом. Артистка завоювала любов глядачів по всьому світу і має вірну аудиторію, яка завжди готова її захищати.

Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж

Примітно, що Лайма не поступається своїми рішеннями суспільству, яке може тиснути на неї у питаннях традиційного характеру. Мова йде про заміжжя, адже Лайма прожила майже все життя з коханою людиною. Цей союз так і не отримав офіційного підтвердження, але співачка має свій погляд на ситуацію і запевняє, що це абсолютно нічого не змінює, а штамп у паспорті їй як раніше не був потрібний, так і зараз про це вже смішно говорити.

“Я незаміжня, але це людина, з якою я прожила все життя разом і в горі, і в радості. Нам не треба ні вінчатися, ні одружуватися. У нас все це сталося”, – розповіла артистка.

Зокрема виконавиця пояснила, що доволі вагомою причиною не виходити заміж за Латковського була необхідність виїздити за кордон, адже в Радянському Союзі і сім’ї не випускали.

“І це була перша причина, через яку нам не треба було реєструвати шлюб. А потім ми якось звикли і вже здавалося: навіщо він потрібен? – цей шлюб? А зараз уже смішно, ліньки і нікому не потрібно. У нас все добре, для чого це нам?”

При цьому артистка відмітила, що вони, як подружжя, соціально захищені. Мовляв, якщо з нею щось станеться, усе її майно все одно дістанеться цивільному чоловіку.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні виконавиця публічно засудила дії російської федерації. Пізніше вона підтримала Максима Галкіна, Аллу Пугачову, Дмитра Монатіка та Андрія Данилка, у їхній проукраїнській позиції.

Нещодавно Лайма пригадала і про Софію Михайлівну Ротару, яка потрапила в скандал після 24 лютого через своє мовчання. Зокрема латвійська співачка зазначила, що її колега дуже важко переживала події, безумовно перебувала на стороні України, але була настільки поглинута своєю родиною та власними хвилюваннями, що не транслювала цього публічно.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?