Колишня Задворного Злата Огнєвіч відповіла на питання, що її бісить в коханому – серце холостячки зайняте?

Популярна музична виконавиця, а також героїня відомого проєкту з пошуку кохання "Холостячка-2" Злата Огнєвіч розповіла, які риси їй не подобаються в чоловіках.

У сучасному світі знаменитості доводять – можна знайти свою долю навіть на телешоу, однак подальше життя з вашою половиною залежить від вас. Популярна артистка сцени Злата Огнєвіч відкрила своє серце Андрію Задворному, проте згодом пошкодувала про свій вибір, коли чоловік повідомив після півтора місяця стосунків, що почуття різко зникли.

Наша холостячка пройшла довгий шлях для того, аби реабілітуватися психологічно й повірити у те, що зустріне того самого чоловіка знову. Мережею ширяться чутки, мовляв, ця красуня вже знайшла гідну заміну колишньому, але підтверджувати це досі не поспішає.

Злата Огнєвіч натякнула на нові стосунки
Злата Огнєвіч відповіла на питання, що її бісить в коханому

В зірковому бліці, співачка відповіла, які риси теоретично бісили б в її коханому. За словами Злати, вона не любить, коли чоловіки рідко слідкують за своєю гігієною.

“Мене б бісило, аби він рідко мився. Ну, тобто, з цього вже все витікає. Я дуже звертаю увагу, наскільки охайний хлопець. Ніколи, в принципі, з цим проблем не було, окрім одного випадку, але це просто така людина народилася”, – зазначила Злата.

Цікаво, але Огнєвіч ні словом не обмовилася, чи кохана вона жінка, чи перебуває під надійним захистом та тилом, про який давно мріяла. Тому, імовірніше за все, холостячка досі тримає цей статус, входить до списку однієї з найбажаніших жінок країни й чекає на підкорення її уваги не тільки словами, а й вчинками.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч анонсувала новий тур Україною, який відбудеться вже цієї осені. Пообіцяла глядачам нову програму, з улюбленими піснями в супроводі бенду, а також хіти, яких ще ніхто не чув з альбому, над яким співачка активно працює.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.