Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь: історія кохання, чутки і реальні факти про стосунки артистів

Андрій Данилко та Інна Білоконь співпрацюють майже 30 років. За цей час їх неодноразово сватали і в пресі і серед публіки, але зірки наполягають, що між ними є лише дружба.

Ні для кого не секрет, що знайомство Андрія Данилка та Інна Білоконь відбулося ще за студентських часів. Обидва отримували освіту в училищі, яка їм ніколи не знадобиться, адже вже тоді доля почала розпоряджатися їхніми життями зовсім інакше. Але це знайомство мало статися…

Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Спочатку вони зовсім не сподобалися одне одному, як це часто стається в історіях дружби і великого кохання. А розгледівши одне одного, не припиняли спілкування за декілька десятків років.

На початку двотисячних Інна вийшла заміж. Разом з чоловіком Олегом вони стали батьками двічі. Сім’я оселилася в Полтаві та активно розводила собак. Тим часом Андрій жодного разу не одружився і навіть не коментував чутки про свою нетрадиційну орієнтацію.

Все це не завадило шанувальникам підозрювати зірок у романі. І варто відмітити, вони постійно підливали олії у вогонь. То у мережу потрапить кадр, як вони цілуються в губи, то як доволі неоднозначно проводять час за кулісами.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Пізніше все ж таки з’являлася інформація про роман співака зі своєю іншою партнеркою, яка грала мовчазну Льолю. І хоча жінка заявила, що мала дуже близькі стосунки з музикантом, вона не підтвердила, деякі аспекти роману, і залишила фанатів гадати, що насправді між ними було.

2022-го Андрій дав велике інтерв’ю, в якому вперше розповів, чому жодного разу так і не створив сім’ю. За словами артиста він неодноразово намагався це зробити, але отримавши чергову невдачу, зрозумів, що йому цього не дано і змирився.

Андрій та Інна продовжують свої гастролі світом, активно виходять на зв’язок в соціальних мережах та тішать шанувальників смішними фото і відео. І тим не менш, вдома на виконавицю ролі мами Вєрки Сердючки чекає коханий чоловік, а тим часом Андрій і надалі залишається самотнім.

Після концертного туру Данилко, імовірніше за все, повернеться до своєї квартири у Києві, яка знаходиться біля Хрещатика.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?