Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь: історія кохання, чутки і реальні факти про стосунки артистів

Андрій Данилко та Інна Білоконь співпрацюють майже 30 років. За цей час їх неодноразово сватали і в пресі і серед публіки, але зірки наполягають, що між ними є лише дружба.

Ні для кого не секрет, що знайомство Андрія Данилка та Інна Білоконь відбулося ще за студентських часів. Обидва отримували освіту в училищі, яка їм ніколи не знадобиться, адже вже тоді доля почала розпоряджатися їхніми життями зовсім інакше. Але це знайомство мало статися…

Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Спочатку вони зовсім не сподобалися одне одному, як це часто стається в історіях дружби і великого кохання. А розгледівши одне одного, не припиняли спілкування за декілька десятків років.

На початку двотисячних Інна вийшла заміж. Разом з чоловіком Олегом вони стали батьками двічі. Сім’я оселилася в Полтаві та активно розводила собак. Тим часом Андрій жодного разу не одружився і навіть не коментував чутки про свою нетрадиційну орієнтацію.

Все це не завадило шанувальникам підозрювати зірок у романі. І варто відмітити, вони постійно підливали олії у вогонь. То у мережу потрапить кадр, як вони цілуються в губи, то як доволі неоднозначно проводять час за кулісами.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь

Пізніше все ж таки з’являлася інформація про роман співака зі своєю іншою партнеркою, яка грала мовчазну Льолю. І хоча жінка заявила, що мала дуже близькі стосунки з музикантом, вона не підтвердила, деякі аспекти роману, і залишила фанатів гадати, що насправді між ними було.

2022-го Андрій дав велике інтерв’ю, в якому вперше розповів, чому жодного разу так і не створив сім’ю. За словами артиста він неодноразово намагався це зробити, але отримавши чергову невдачу, зрозумів, що йому цього не дано і змирився.

Андрій та Інна продовжують свої гастролі світом, активно виходять на зв’язок в соціальних мережах та тішать шанувальників смішними фото і відео. І тим не менш, вдома на виконавицю ролі мами Вєрки Сердючки чекає коханий чоловік, а тим часом Андрій і надалі залишається самотнім.

Після концертного туру Данилко, імовірніше за все, повернеться до своєї квартири у Києві, яка знаходиться біля Хрещатика.

Схожі статті

“Не знаємо, як це сталося”: Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми

Дружина популярного українського ведучого Тимура Мірошниченка Інна вразила зізнанням про зміну взаємин між їхніми прийомними дітьми. Пара не змогла це проконтролювати.

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".