Після переїзду до США Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя: Полянський кусатиме лікті

Знаменита українська співачка Аліна Гросу розповіла, як будує своє життя за кордоном і як зустрічала свій 28-й день народження, будучи у розлуці з рідним домом.

Минулого року Аліна Гросу вразила своїх шанувальників повідомленням про те, що вона переїхала до Сполучених Штатів Америки. Однак артистка одразу ж підкреслила, що не втекла з Батьківщини, і буде перебувати за кордоном тимчасово. Вона вирішила набратися досвіду в акторській школі Лос-Анджелесу, а після повернеться в Україну.

На критику зірка відповідала спокійно, адже багато зробила для країни і продовжує підтримувати її з Америки.

Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

У той самий час стосунки Аліни з Романом Полянським одразу стало все зрозуміло. Зокрема, артистка дала зрозуміти, що вони більше не разом, але поки що не готова розповідати, що ж сталося насправді.

Як зараз виглядає співачка Аліна Гросу
Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

Свій 28-й день народження Аліна зустріла у Штатах. Втім, знову у колі близьких її людей, які не залишили на свято її наодинці.

“Я другий рік поспіль зустрічаю день народження в колі рідних. Але у цей раз далеко від рідної країни, від тата та старших братів. До мене приїхала мама та молодший братик. Зараз я проходжу навчання в акторській школі в Лос-Анджелесі, і не можу поїхати, але скоро повернуся додому. Тож, 8 червня був звичайним навчальним днем. А ввечері зустрілась з моїми рідними, ми прогулялися містом, поговорили”, – зізналася співачка в ексклюзивному коментарі для платформи ТСН.

Коли саме Гросу збирається повертатися додому вона не уточнила.

Нагадуємо, що минулого року артистка перенесла операцію, через декілька місяців була вимушена рушити на реабілітацію в Індію через складнощі зі здоров’ям та відновленням після хірургічного втручання. Які саме проблеми були у зірки також невідомо, адже Аліна не розповсюджується на цей рахунок.

 Аліна Гросу показала, як зараз виглядає після скинутих 5-ти кілограмів
Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

Відомо, що у післяопераційний період вона була без Романа Полянського, адже той в цей час засвітився на заході у москві. Також відомо, що у артистки не було нових романів після розставання з бойфрендом.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?