Дочка Ольги Мартиновської покинула родину і залишила дім: спадкоємиця зірки не живе з нею під одним дахом

Ольга Мартиновська публічно розповіла, куди поділася її маленька донечка Віра та показала, як маленька красуня проводить свій час за кордоном.

Як відомо, знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська виховує свою єдину дочку Віру самостійно. З чоловіком Дмитром вона не живе разом вже багато років. І про особисте життя, власне кажучи, говорить неохоче.

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

Ольгу Мартиновську не пускали на кухню
Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга здебільшого знаходилася в Україні. У найкризовіші моменти вона була поруч зі своїми співвітчизниками. Зокрема кулінарка активно займалася імпортом життєво важливих ліків, як наприклад, L-тироксин.

Так продовжувалося декілька місяців, поки доставка медикаментів не налагодилася. Тоді ж Мартиновська прийняла рішення виїхати за кордон, але також з благодійною місією.

Дочка Ольги Мартиновської покинула родину

І лише через рік зірка дозволила собі трохи побути за кордоном для себе. Вона вивезла свою дочку і разом з нею на даний момент перебуває у Франції. Втім, спадкоємиця знаменитості знаходиться не з нею. Нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких показала, як Віруня проводить час без мами. Маленька красуня рушила у подорож з дітьми, через що кулінарка звісно дуже хвилюється, адже дитина доволі маленька.

“Моя солодка булочка поїхала до табору в гори. Досі хвилююся, бо вона ще така мамина. Але це важливий момент, я вважаю. Дорослішання і маленька самостійність”, — поділилася знаменитість.

Нагадуємо, що тривалий час Ольгу Мартиновську підозрювали у романі з Володимиром Ярославським. Про близькі стосунки говорили і взаємини чоловіка з дочкою подруги. Віра ставиться до Володимира як до рідної людини.

Однак нещодавно знаменитості в черговий раз повідомили про те, що це лише плітки і ніякого відношення до реальності не мають. Вони публічно спростували стосунки і на даний момент знаходяться в розлуці. Ольга має повернутися до України заради проєкту “МастерШеф”. Наступний сезон буде присвячений аматорам. Тож незабаром фанати знову зможуть спостерігати за взаємодією Ольги та Володимира.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.