Шевченко, Задворний та інші учасники Холостячки-2 опинилися в Херсоні і справили фурор: “Мене врятуйте”

Екс-учасники другого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка-2" завітали на Херсонщину з метою допомогти волонтерам та рятівникам. Як це було?

Трагедія, що сталася на Херсонщині безумовно зачепила кожен прошарок українського суспільства. І зірки, також робили усе можливе, аби допомогти країні подолати черговий біль, що безжалісно завдав окупант.

Зокрема мова йде про учасників другого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Андрія Задворного та Дмитра Шевченка. Чоловіки рушили в затоплений регіон аби надати реальну допомогу не тільки словом та донатами, але й ділом.

Учасники Холостячки-2 опинилися в Херсоні

Так, нещодавно переможець програми оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені під час волонтерської роботи. Підписників йому вдалося підкорити не тільки доброю справою, але й виглядом героїв кадру, адже деякі з них продемонстрували свої мʼязи.

Учасники Холостячки-2 опинилися в Херсоні

У коментарях шанувальниці відкрито говорили про те, що кадри вийшли доволі вражаючими.

Учасники Холостячки-2 опинилися в Херсоні

Нагадуємо, що після закінчення зйомок Андрій та Злата так і не залишилися разом. Пара пробула у стосунках трохи більше місяця, після чого бізнесмен прийняв рішення розійтися зі співачкою. Головна героїня сезону сприйняла новину доволі болісно, а після навіть звернулася до психотерапевта. Так само вчинив і сам Андрій.

Примітно, що зі своїм головним конкурентом Дмитром чоловік прекрасно подружився і навіть зараз підтримує стосунки. Шевченко зберіг дружні взаємини із самою Огнєвіч, хоч і не близькі.

У чоловіків зараз в особистому житті все добре, адже у кожного є дівчина. Тим часом Злата досі не знайшла чоловіка, якого могла б представити публіці. За офіційною версією, виконавиця вільна і взагалі не зв’язана ніякими стосунками.

При цьому усі троє активно підтримують Україну і всіляко допомагають країні боротися за свою незалежність, волю та майбутнє. Наприклад, Андрій займається зборами та закупівлею необхідного обладнання на передову, в тому числі автомобілей. Херсонщина — це лише невелика частина добрих справ, яку на себе взяли чоловіки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.